Horoskop za 20. septembar 2018. godine

Horoskop za 20. septembar 2018. godine

OVAN

Očekuju vas nešto veći troškovi tokom današnjeg dana ali probleme na poslu nećete imati. Možete da se oslonite na voljenu osobu koja vam je maksimalno predana. Vaš partner je tu za vas. Posetite nutricionistu.

NE PROPUSTITE

BIK

Danas ćete imati priliku da uzmete slobodni dan i da malo odmorite od obaveza i stresnih okolnosti. Prilično ste razdražljvi, pa ne reagujete dobro na partnerove provokacije. Moguće su svađe. Odmarajte što više.

BLIZANAC

Napetost se širi u vašem radnom kolektivu, a ni sami niste imuni na to. Imate osećaj da se sprema nešto što ne očekujete. Možete da se nadate pozivu od strane osobe koja vam se dopada. Sem nervoze nema problema.

RAK

Niste zadovoljni poslovnom situacijom i imate veliku želju da pravite neke drastičnije promene. Niste spremni na kompromise kada je u pitanju ljubav. Biće ili po vašem ili nikako- to je vaš stav. Zdravlje je dobro.

LAV

Preporuka je da se ne upuštate u bilo kakve konflikte jer biste mogli da izvučete deblji kraj. Osećate da dolazi do zahlađenja između vas i voljene osobe. Ako ste sami, sviđa vam se Jarac. Povedite račina o krvotoku.

DEVICA

Nije povoljan dan za posao, pustite da se neke stvari okončaju same i ne insistirajte na većim promenama. Prija vam osećaj slobode i niste aktivni po pitanju novih ljubavnih poznanstava. Smanjite unos masne hrane.

VAGA

Zabrinuti ste za svoje finansije i to vas jako muči. Moguće je da ste u prethodnom periodu ušli u neka nepromišljena dugovanja. Vreme je da donesete neke odluke koje će biti važne za vaš život. Izbegavajte alkohol.

ŠKORPIJA

Preporuka je da uradite sve što možete kako biste pokrenuli nov posao o kojem sanjate. Ukoliko ste želeli prekid veze ili razvod braka, današnji dan vam je povoljan za konačnu odluku o tome. Povedite računa o urinarnom traktu.

Biće vam potrebno mnogo snage kako biste se suočili sa greškama koje ste u prošlosti na ovom planu pravili. Pokušajte da pokažete svoja osećanja prema voljenoj osobi otvorenije. Muči vas nervoza i preteran stres.

JARAC

Svojim trudom i zalaganjem ste došli do uspeha na kojem bi vam svako mogao pozavideti. Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za nova poznanstva. Zauzeti Jarčevi imaju stanje bez promena. Pazite svoje zglobove.

VODOLIJA

Zajedno sa svojim saradnicima rešavate neka važna pitanja na ovom polju. Možete da računate na uspeh. Povoljan je dan za flert ali ne i za početak veze jer vam okolnosti nisu naklonjene. Bez većih problema.

RIBE

Možete da očekujete da ćete staviti tačku na neki posao koji vam je bio jako važan i da ćete se osećati rasterećeno. Preboleli ste starog partnera i spremni ste da nekoj novoj osobi date priliku. Prijala bi vam masaža.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *