Dnevni horoskop za 16. septembar 2018. godine

Young couple in love, hugging on the street. Selective focus.

Dnevni horoskop za 16. septembar 2018. godine

Young couple in love, hugging on the street. Selective focus.

Ovan pleni osmehom, Bik kolebljiv, Blizanci u stagnaciji, karmička ljubav za Raka, Lav gubi dominaciju, Devica pred iskušenje….

OVAN Očekuju vas drastične promene na polju zarade. Moguće je da će se neke stvari odvijati prilično neočekivano. Dopada vam se osoba koja je takođe zainteresovana za vas. Mogući problemi sa štitnom. Ovdje pročitaj najdetaljniji mesečni horoskop za septembar Posao Kompatibilnost sa ostalim saradnicima je odlična mogućnost za nešto više poslovne mogućnosti za neko vreme. Možete se osloniti na ostale u svom okruženju.

Ljubav Ne udaljavajte se od osobe na koju često mislite. Ključ uspeha je u vašem osmehu, koji upućujete osobi preko puta.

Zdravlje Pojačavajte treninge.

BIK

Posao Nije sve u jednom običnom poslovnom danu. Zaslužili ste nešto više i jači motiv da uspete da ostvarite nešto posebno na polju novca. Ovdje pročitaj najdetaljniji mesečni horoskop za septembar Ljubav Isuviše se u kolebljivoj situaciji koja vas dezavuiše i pravi jako loš ambijent za nešto posebno . Imate jači stav da počnete da menjate svoje okruženje pa i partnera.

Zdravlje Pokušavate da meditirate.

STRELAC

Posao Ukoliko ste od onih koji traže zaposlenje ne očajavajte još uvek se nije završio konkurs. Pokušavate da dobijete na vremenu za ono što uporno želite. Ovdje pročitaj najdetaljniji mesečni horoskop za septembar

Ljubav Niste loše raspoloženi nego su se samo lošije aspektovale planete koje ne dozvoljavaju nešto posebno kvalitetno da vam se desi. Budite strpljivi. Zdravlje Osećate se umorno.

JARAC

Posao Polje privatnog posla je pod težom energijom planeta koje vam sugerišu da se neki detalji nisu dovoljno dobro uklopili u vaše polje finansija i da to treba da popravite. Ovdje pročitaj najdetaljniji mesečni horoskop za septembar.

Ljubav Isuviše očekujete od osobe na koju često mislite ali možete se pomalo i razočarati. Bitno je da ne očajavate zbog sitnica.

Zdravlje Osećate jači emotivni pritisak.

BLIZANCI

Posao Vaš posao može da stagnira jer imate stav da se se troškovi skrate i da se oslobodite obaveza koje vam navodno ne vode jačem poslovnom statusu. Ne pokušavajte da primenite radikalne promene. Ovdje pročitaj najdetaljniji mesečni horoskop za septembar

Ljubav Ne želite da se bavite temama emocija jer smatrate da ste se mnogo puta već zalagali. Bićete koncentrisani na neke druge segmente.

Zdravlje Nemate posebno težak dan, što se zdravlja tiče.

RAK

Posao Uprkos tržišnim lošim indijatorima, vaša trenutna poslovna slika nije loša. Pokušajte nešto da uradite sa viškom novca u svakom slučaju. Ovdje pročitaj najdetaljniji mesečni horoskop za septembar Ljubav Pojaviće vam se neko ključan pa se na vreme pripremite. Osećate malo veći elan nego u prethodnom periodu. Imaćete dosta uspešan dan.

Zdravlje Čuvajte se oštrih predmeta.

LAV

Posao Pokušaj da dominirate vam trenutno ne polazi za rukom. Morate da budete dovoljno koncentrisani na ono što radite i uspećete da završite započete aktivnosti.

Ovdje pročitaj najdetaljniji mesečni horoskop za septembar.

Ljubav Nije sve u vašem ličnom angažovanju. Deo vaših emocija ste bacili kroz prozor. Pazite kome se otvarate i pričate svoje najdublje tajne.

Zdravlje Glavobolja.

DEVICA

Posao Isuviše ste aktivni i nemate nameru da se udružite u svemu što vam drugi plasiraju. Budite otvoreniji u kontinuitetu prema svojim obavezama i na vreme ćete ih rešiti. Ovdje pročitaj najdetaljniji mesečni horoskop za septembar.

Ljubav Pojačavate svoje emocije prema jednoj Ribi. Biće dovoljno iskušenja ovaj put pa se pripazite neprijatnih iznenađenja.

Zdravlje Smanjite slatkiše.

VAGA

Posao Uprkos lošim aspektima, uspevate da dovedete u red nešto od svojih poslovnih aktivnosti. Nećete izostajati u svom radu za ostalim kolegama. Ovdje pročitaj najdetaljniji mesečni horoskop za septembar.

Ljubav Ono što je jako bitno na vašem polju emocija jeste da se može očekivati nešto posebno pozitivno ukoliko ste se zalubili u jednog Raka. Pokušajte da zakažete sastanak. Zdravlje Pazite se u prevozu.

VODOLIJA Posao Postavlajte uslove svog rada kako kod sebe tako i kod ostali saradnika. Bitna vam je koncentracija i fokus na ono čime se bavite. Ovdje pročitaj najdetaljniji mesečni horoskop za septembar

Ljubav Niste sami, ali ste se figurativno udaljili od voljene osobe. Bilo bi dobro da se ipak koncentrišete samo na poslovni segment.

Zdravlje Pazite na svoj imunitet.

RIBE

Nije sve u novcu ima nešto i u vašem poslovnom angažovanju na mestima gde bi retko ko bio. Pokazujete veću zainteresovanost za zaradom nego obično. Ovdje pročitaj najdetaljniji mesečni horoskop za septembar.

Ljubav Ukoliko ste zaljubljenu i jednu Devicu možete da se nadate solidnom emotivnom statusu. Imaćete odličnu priliku da se bolje upoznate sa ovom osobom.

Zdravlje Pazite se oštrih predmeta.

Izvor: luftika.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*