Dnevni horoskop za 28. avgust: Lav mora da ispravi greške iz prošlosti!

Dnevni horoskop za 28. avgust 2018.

Utorak pred nama, Mesec ulazi u znak Ovna a Merkur i Jupiter su u kvadratu… Prvi aspekt će vam dati energiju toliko potrebnu za akciju (setite se da smo od juče u periodu jakog, direktnog Marsa), pa iskoristite tu energiju za prave stvari.

Vreme je za aktivnost, ne dozvolite da vas ovaj kvadrat uspori, da vam oduzme entuzijazam i da vas privremeno onesposobi lažući vas da su ideje koje imate preteške za realizaciju, a biće i toga danas, pa ako za nešto ne budete imali snage, sačuvajte u glavi pa prvom narednom prlikom u akciju.

Danas ćete malo i sanjariti, pa gledajte da te snove budni prosanjate sa najdražim osobama, spojite prelepo i korisno, kako za vas tako i za te druge osobe. Ništa loše ne bi trebalo danas da se dešava, pa glavu gore i trk u lepši život!

OVAN
Kada su u pitanju finansije, moguće je da će biti nekih umanjenja ili dešavanja zbog kojih nećete biti sasvim zadovoljni. Uživate u zajedničkom društvu sa vašim partnerom. Posetite stomatologa radi pregleda.

BIK
Zadovoljni ste stanjem na polju posla i možete da očekujete da će se stabilna situacija održati na duže staze. Poklanjate svoju pažnju i ljubav vašem partneru, stavljajući mu do znanja da ste uvek tu za njega. Potrebno vam je više sna.

BLIZANCI
Veoma ste vredni i očekuje vas dan u kojem ćete to i dokazati. Bićete zadovoljni ishodom posla. Potrebno je da budete malo otvoreniji u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Hronični problemi vas muče.

RAK
Moguće je da ne ide baš sve onako kako ste očekivali i da vam to stvara tenziju i stres. Želite da popravite odnos sa vašim partnerom ali imate utisak da on ne sarađuje i da vam stalno tera inat. Dobro se osećate.

LAV
Ispravljajte greške iz prošlosti, vraćate dugove i radite sve kako bi raščistili loše stanje od ranije. Moguće je da niste sigurni u svoju novu emotivnu odluku i da razmatrate opciju predomišljanja ovaj put. Problemi sa pritiskom.

DEVICA
Okruženi ste poslovnim problemima i nije vam lako da sve rešite sami. Obratite se za pomoć osobi od poverenja. Nadate se pomirenju sa partnerom iako vidite da se on poprilično udaljio od vas. Predeo grudnog koša je osetljiv.

VAGA
Imaćete priliku da menjate radno mesto ako je to ono što želite. Generalno je danas sreća na vašoj strani. Nadate se susretu sa osobom sa kojom imate flert već duže vreme. Mogući su problemi sa želucem.

ŠKORPIJA
Pokazaćete da možete da ostvarite veće napredovanje od onoga što drugi očekuju. Imate poverenje u svog partnera i veza vam lepo napreduje. Ako ste slobodni, povoljan je dan za nova poznanstva. Odmarajte se.

STRELAC
Može se reći da ste generalno zadovoljni stanjem na poslu. Uvek može bolje ali za sada se možete zadržati na trenutnoj poziciji. Dopada vam se osoba koja je povezana sa vašim bliskom okruženjem. Zdravlje je dobro.

JARAC
Ukoliko imate neku dilemu obratite se starijim saradnicima koji vam mogu dati pravi savet. Pred vama je jako lep period za početak emotivne veze koja bi mogla da traje i da bude stabilna. Problemi zbog nadutosti.

VODOLIJA
Potrudite se da se posvetite poslu maksimalno. Jedino na taj način ćete biti zadovoljni ishodom. Skloni ste preterivanjuu i svađama bez razloga, pa možete da očekujete generalno napet dan. Povišena temperatura je moguća.

RIBE
Moguće je da se od vas mnogo traži više od onoga što trenutno možete da pružite i da imate manji pad samopouzdanja. Želite da priuštite neko lepo iznenađenje vašem partneru.Pazite na krvni pritisak.

Izvor: kurir.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*