Dnevni horoskop za 25. avgust: Ovan će zbog stresa imati problema sa zdravljem!

Dnevni horoskop za 25. avgust:

Bik se dobro oseća, Rak donosi važnu odluku, Devica umorna, Škorpiji je odmor neophodan

OVAN

Moguće je da nećete moći da obavite sve ono što ste imali u planu i da vam je današnji dan generalnjo teži za posao. Potrebno je da pružite malo više pažnje svom partneru. Problemi zbog stresa su mogući.

BIK

Imate priliku da ispravite nepravdu koju ste ranije naneli i dobro se osećate jer konačno činite pravu stvar. Probajte da se opustite u zagrljaju vašeg partnera i da barem na kratko ne mislite na probleme. Smetnje sa sinusima.

BLIZANCI

Preporuka je da povedete računa o svojim poslovima. Današnji dan vam donosi brojne prepreke i otežanja. Potrebno je da imate dovoljno strpljenja za svog partnera koji ima neke svoje probleme. Povedite računa o ishrani.

RAK

Moguće je da će vam trebati vremena kako biste mogli da donesete pravu odluku na poslovnom polju. Planirate da uđete u vezu sa osobom koja u vaš život unosi neku novu, pozitivnu energiju. Sasvim dobro se osećate.

LAV

Teško vam je da se organizujete onako kako biste želeli jer postoje faktori koji vas jasno ograničavaju u tome. Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa vašim partnerom. Variranje krvnog pritiska.

DEVICA

Učinićete sve što budete mogli da spasete posao od propasti. Dosta toga je sada u vašim rukama. Opustite se uz voljenu osobu i pokušajte da joj se posvetite maksimalno. Povoljan je dan za vaše emocije. Prolazan umor.

VAGA

Očekuju vas manje komplikacije kada je u pitanju posao ali uz dovoljno strpljenja ćete sve prevazići. Ukoliko flertujete sa osobom koju ne poznajete dovoljno dobro. Mogući su problemi sa sinusima dana.

ŠKORPIJA

Nećete doći do poslovnog napredovanja koje ste očekivali, pa možete biti malo razočarani zbog toga danas. Deluje vam da situacija sa voljenom osobom nije sjajna ali nemate ni neke velike probleme. Povoljan je period za odmor.

STRELAC

Pred vama je povoljan tokom kog nećete imati značajne prepreke. Moćićete da obavite sve što zacrtate sebi. Potrebno vam je neko vreme da budete sami i bez obaveza u ljubavi. Moguća je jača glavobolja.

JARAC
Imate utisak da nećete uspeti da se izborite sa komplikacijama na poslovnom polju. Teško vam je da pokažete svoja osećanja jer ste prilično nesigurni u sebe. Radite na samopouzdanju. Moguća je nesanica i nervoza.

VODOLIJA

Očekuje vas odličan dan tokom kojeg ćete bez većih problema rešavati poslovne začkoljice. Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate novom poznanstvu sa osobom koja će biti vaša velika ljubav. Odlično se osećate.

RIBE

Maksimalno ste posvećeni polju zarade i jako vam je važno da za kratko vreme dođete do većeg profita. Možete da se nadate veoma lepom odnosu sa osobom sa kojom ste nadomak veze. Manji problemi sa stomakom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*