Nedeljni horoskop za period od 13.08. do 19.08.

Strelac

Hrana

Potrebna vam je raznovrsna ishrana I redovni obroci, a vi u ovom periodu zaista ne funkcionišete na taj način. Naravno da nije u redu ako imate samo jedan ili dva, preobilna obroka tokom dana. Ne preskačite doručak, ali zato biste mogli sebi da uskratite večeru ili da makar ona bude izuzetno lagana.

Ljubav

Pritisak I napetost su malo popustili kada su vaša emotivna partnerstva u pitanju I sada je čak moguće da I napravite neki pozitivan korak I promenu. Neće ovo ići lako, već pre na mišiće, ali bitno je da se makar dašak dobrog raspoloženja vrati u vaše ljubavne ili bračne relacije.

Ukoliko ste od onih Strelčeva koji imaju aktiviran paralelni odnos, budite dosta oprezni, ne samo tokom ove nedelje, već sve do kraja avgusta. Do partnera mogu doći neke informacije o vašim “aktivnostima” a to ne bi bilo ni malo dobro.

Oni koji su usamljeni, mogu imati avanturu ili prošlost, mogu imati I neku tajnu pričicu sa zauzetom osobom, ali ono što ne mogu imati u ovom periodu jeste pravi početak nečega što je istinski trajno I vredno.

Posao

U ovom periodu samo radite, radite, radite. Čini vam se kao da se vaš život u potpunosti pretvorio u posao, da svu svoju energiju I volju ulažete samo u ovaj segment. Mars se u retrogradnom hodu vraća u vaše polje posla, pa vam sledi aktiviranje ponuda od ranije, ali isto tako – sledi vam I momenat kada morate privesti kraju neku poslovnu problematiku.

Nemate još puno vremena za to, pa je vreme da se ovome itekako posvetite. Sada ste organizovaniji i bolje funkcionišete, pa će vam biti tim lakše.

Novac

Dobijate obećanje o isplati koju vam neko duguje. No, nemojte se iznenaditi ukoliko ovo opet bude prolongirano. Ulažete veliku snagu u to da sredite finansije, isplatiće vam se, ali je potrebno vreme…

Zdravlje

Nešto se malo bolje osećate, ali dok ne sredite ishranu I dok ne pronađete više vremena za odmor – imaćete promenljive faze I na dalje.

ZA NASTAVAK CITANJA KLIKNITE NA SLEDECU STRANICU

[REK] [REK]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *