Nedeljni horoskop za period od 13.08. do 19.08.

Škorpija

Hrana

Čim ste malo poveli računa – primećujete da vam je varenje bolje, da vam želudac nije toliko opterećen I da više niste naduveni I tromi. Potrebno je da nastavite sa nekim zdravijim režimom ishrane, a ako ništa drugo – makar svedite na najmanju meru mlečne I mesne proizvode.

Ljubav

Ukoliko želite da podstaknete promene u svojim emotivnim ili bračnim relacijama – moraćete vi da budete inicijator. Partner već odavno čeka na neke vaše reči I postupke, koje mu vi uporno uskraćujete ili čuvate za sebe. Vi lično morate biti otvoreniji, pružiti voljenoj osobi ono što joj je potrebno, da biste dobili istu takvu povratnu reakciju.

Ukoliko se budete povlačili u sebe, druga strana će se okrenuti nekim svojim interesima. Škorpije koje su slobodne I dalje najviše privlače prošlost u svoje živote.

Osoba koju ste možda I pre par godina upoznali preko poslovnog segmenta, sada se može ponovo pojaviti u vašem životu I dosta vas pozitivno iznenaditi. Ukoliko već imate simpatiju, odjednom ćete se naći u dvoumljenju

Posao

U ovoj sedmici možete završiti sa nekim papirološkim problemom, ugovorom ili rešenjem. Takođe, postoji šansa za neki prekid – da li dogovora ili saradnje, nešto što ste već duže vreme očekivali I što će vas rasteretiti I doneti vam mir u glavi.

I dalje ste u periodu kada ste dosta nervozni I napeti, mada možda I nema pravih razloga za to – sve to što vam donosi nemir može se rešiti I bitno je da polako raščišćavate sve ono što se godinama gomilalo kao negativnost ili pritisak na vas.

Novac

Odličan period da naplatite dugove I potraživanja. Iako će situacija biti neizvesna do poslednjeg trenutka, rešenje I realizacija vam predstoji.

Zdravlje

Kod pripadnica lepšeg pola mogući su hormonski problemi koji dolaze kao posledica stresa koji je duže prisutan kod vas. Generalno gledano – uglavnom hronične smetnje kod Škorpija.

ZA NASTAVAK CITANJA KLIKNITE NA SLEDECU STRANICU

[REK] [REK]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *