Nedeljni horoskop za period od 13.08. do 19.08.

Vaga

Hrana

Vrlo ćete voditi računa o svom načinu ishrane, a ukoliko ste na nekom režimu dijete – to vam neće ni malo teško pasti, jer ćete jako brzo videti rezultate. Vaša slaba su tačka – slatkiši I povremeno zaista ne možete da odolite ukusnim kolačićima ili parčetu torte. Neka to bude vaš slatki, povremeni greh…

Ljubav

Generalno gledano – u ovoj ste nedelji u skladu I miru sami sa sobom. To ne znači da je u partnerskim odnosima sve savršeno, ali kakva god da je situacija, vi sada na neki lakši način gledate na nju, možete da se uskladite I prilagodite voljenoj osobi.

Ili pak – da nađete sebi drugu zanimaciju koja će vam skrenuti misli sa nekih negativnosti.

Bitno je da vas loše stvari u ovoj nedelji ne dotiču, čak iako ih bude. Ukoliko ste slobodni, moguće je da se probudila kod vas zainteresovanost za osobu koju ste u nekom prethodnom periodu upoznali preko poslovnog segmenta.

Za sada je to samo flert, zanimljiva komunikacija, ali postoji šansa da se ovo vremenom pretvori I u konkretniju priču.

Posao

Iako niste nezadovoljni svojim poslovnim statusom I situacijom u ovom segmentu, ipak ste u razmišljanjima na koji način nastaviti dalje. Neke stvari vas muče I jasno vam je da ćete pre ili kasnije morati da im se posvetite I rešite ih.

U ovom trenutku zaista nije vreme za realizaciju novih poslova ili ideja, ali jeste dobar trenutak da obnovite veze I kontakte sa ljudima koji bi vam mogli biti bitni na dalje. Takođe – budite više posvećeni obavezama na dnevnoj bazi, suviše olako se odnosite prema njima.

Novac

Malo vas brine sve ono što se vezuje za finansijski segment, iako ne stojite loše. No, neka prethodna loša iskustva su vam donela dozu opreza, pa sada razmišljate unapred.

Zdravlje

Zdravstveno stanje se poboljšava, bilo da ste stariji ili mlađi pripadnik znaka. Gledajte da se posvetite što više sebi – da se odmarate I spavate dovoljno.

ZA NASTAVAK CITANJA KLIKNITE NA SLEDECU STRANICU

[REK] [REK]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *