Nedeljni horoskop za period od 13.08. do 19.08.

Devica

Hrana

Više tečnosti – voda sa malo limunovog soka vas može baš lepo osvežiti, kao I sokovi bez dodatog šećera I ledeni čajevi. Takođe – lubenice, dinje, belo grožđe. Generalno – više sezonskog voća I povrća će vašem organizmu pogodovati.

Ljubav

Emotivni partner I vi niste na istim talasnim dužinama, I kao da se u ovom periodu mimoilazite ne samo po bitnim pitanjima, već I u nekim svakodnevnim situacijama.

Vi ste dosta tihi, povučeni – okupirani nekim svojim mislima, razmišljanjima, planovima, opterećenjima….a voljena osoba funkcioniše potpuno drugačije – zahteva pažnju I posvećenost, što vi u ovom momentu ne možete da joj pružite. Ovo nisu situacije koje mogu dovesti do nekih svađa, ali definitivno ne prijaju ni vama ni drugoj strani.

Oni koji su slobodni – jedino što vam je trenutno “otvoreno” jeste ono što se vezuje za prošlost ili eventualno neka forma tajnog odnosa. Ako ste zainteresovani za bilo šta od ova dva – samo napred…

Posao

Venera u vašem polju posla radi u vašu korist, pa će se sve situacije, koliko god u početnoj fazi bile komplikovane, ipak rešiti povoljno po vas. Vi lično možete biti faktor koji unosi zastoj u ovom periodu, a sve iz razloga nefokusiranosti I nedovoljno dobre organizovanosti.

Imate osećaj da u svemu kasnite, a to ni nije toliko daleko od istine. Merkur koji vlada vašim znakom, stacionaran je pred svoje direktno kretanje, pa je ovo poslednja prilika da završite sa zaostacima ili rešite papirološka pitanja.

Novac

Povoljnije okolnosti su prisutne, ali vi ste daleko od osećaja sigurnosti po pitanju finansija. Povećani troškovi na dnevnoj bazi.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem mogu biti prisutni I kod starije I kod mlađe generacije Devica. Stres I nervoza su takođe dosta prisutni.

ZA NASTAVAK CITANJA KLIKNITE NA SLEDECU STRANICU

[REK] [REK]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *