Nedeljni horoskop za period od 13.08. do 19.08.

Lav

Hrana

U ovoj nedelji će vam prijati lagani obroci koje ćete uzimati češće tokom dana. Ukoliko ste u mogućnosti – neka to budu tri glavna obroka I makar tri manje užine koje se mogu sastojati I od šake orašastih plodova ili male činije voćne salate.

Ljubav

Izlazak Marsa iz polja ozbiljnih partnerstava označava kraj dugog perioda intenzivnih nesuglasica I kratkih mirnih predaha sa voljenom osobom. Stvari će između vas I partnera tokom ove nedelje polako početi da dolaze na svoje mesto.

Doduše, imate vi još situacija I pitanja koje treba raspetljavati, ali polako – ima vremena za njih, doći će na dnevni red kad tad. Za sada – uživajte sa voljenom osobom, jer vam ova sedmica daje baš za to mogućnosti!

Ukoliko ste slobodni, maknite se iz kuće, budite u pokretu, kafenišite sa prijateljima, izlazite, družite se! Venera u vašem polju komunikacije, pokreta, putovanja, okoline – traži da malo pojurite za njom da biste je sustigli! Naglašena flertovanja, a gde je flert – I ljubav je blizu!

Posao

Imaćete osećaj da u ovoj sedmici funkcionišete po principu – dva koraka napred, jedan unazad. U prevodu – napredujete svakako, ali mnogo sporije nego što očekujete I što se nadate.

Merkur je tokom ove nedelje stacionaran u vašem znaku, pa će se neki poslovi I dogovori zakočiti, ali samo na kratko. Mars se vraća u vaše polje poslovne svakodnevice, pa se neki manji problemi ili trzavice sa kolegama mogu ponovo probuditi. Takođe, na dnevni red će doći sve ono što ste propustili od obaveza.

Novac

Više sitnijih priliva, a moguće je I da će vam neko vratiti novac koji vam duguje. No, u ovoj nedelji vam se pare lako izvlače, pa treba voditi računa o troškovima.

Zdravlje

Period kada treba biti oprezan kada je fizička aktivnost u pitanju – sportistima I rekreativcima moguće povrede. Starijima – problemi sa kolenima I kičmom.

ZA NASTAVAK CITANJA KLIKNITE NA SLEDECU STRANICU

[REK] [REK]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *