Nedeljni horoskop za period od 13.08. do 19.08.

Rak

Hrana

U dosta nervoznom i čudnom raspoloženju ulazite u ovu nedelju, a vi i sami znate – što veće promene u raspoloženjima, to veća nestabilnost kod vas po pitanju ishrane. Zato ćete u ovom periodu imati vrlo skokovit apetit i biće vam teško da postignete balans. Mogući problemi sa varenjem iz tog razloga.

Ljubav

Rakovi koji su slobodni I dalje su nekako razapeti između prošlosti I novih osoba u svom životu. Kao da ste se zaglavili ni tamo ni ovamo I ne možete da presečete I konačno odlučite šta ćete da uradite.

U ovoj sedmici taj pritisak na vašu podsvest, bar kada je prošlost u pitanju, može se samo dodatno pojačati I malo je verovatno da ćete uspeti da u potpunosti prenebregnete neke ljude ili sopstvene impulse koji vas vuku ka njima.

Ukoliko ste u vezi ili braku, neke stare razmirice mogu ponovo oživeti. Možete jedno na drugo vršiti pritisak I igrati igrice koje ne idu na ruku stabilnosti vašeg odnosa. Biće malo teže uskladiti se, ali ne I nemoguće. Ono što vam je potrebno je komunikacija I razgovor o stvarima koje vas muče.

Posao

Merkur, koji vlada vašim dogovorima, u ovoj je sedmici stacionaran I priprema se za svoje direktno kretanje, pa je malo verovatno da ćete uspeti bilo šta novo da pokrenete po pitanju posla. Sastanci mogu biti odloženi ili čak otkazani. Zato je ovo odličan trenutak da se konačno privede kraju sve ono što vas već neko duže vreme muči.

Baš po pitanju tih eventualnih novih dogovora – čak I ako uspete da ih pokrenete, budite izuzetno oprezni, jer sve može biti prenaduvano, a sagovornici neiskreni.

Novac

Naglašene isplate, pogotovo od nekih dodatnih poslova. No, nemojte da se iznenadite ukoliko dobijete samo deo zarađenog novca.

Zdravlje

“Nervozna” creva I problemi sa varenjem. Takođe – osetljivo vam je grlo I respiratorni putevi. Izbegavajte hladne napitke.

ZA NASTAVAK CITANJA KLIKNITE NA SLEDECU STRANICU

[REK] [REK]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *