Nedeljni horoskop za period od 13.08. do 19.08.

Bik

Hrana

Na prvom mestu bi trebala da bude hidratacija – sem vode, možete uzimati i nezaslađene ledene čajeve, sokove od svežeg ceđenog voća, blago mineralnu vodu. Dobar je period za salate u kombinaciji sa mladim sirom I kiselim mlekom, sa manje mesa I mesnih prerađevina.

Ljubav

Jedna osoba se već neko vreme mota oko vas, povremeno jasno pokazujući da je vrlo zainteresovana za produbljivanje vašeg poznanstva.

Vi lično ste mi u celom tom slučaju nedefinisani –baš biste voleli da se zaljubite I budete “u paru”, ali postoje neke stvari koje vas odbijaju od ove osobe – možda vam je iz nekog razloga čudna ili jednostavno – ne možete da je doživite kao nešto više od prijatelja. Itekako je moguće da su mnogima od vas misli ipak okrenute ka bivšem partneru.

Ukoliko ste u vezi ili braku – I jeste I niste zadovoljni. Jasno vam je da se voljena osoba više okrenula ka vama I to vam prija. Ono što vam ne odgovara jeste to što I dalje mislite da dajete mnogo više od druge strane…

Posao

U poslovnom segmentu je trenutno jedna mirnija I opuštenija faza. Da se razumemo, pritisaka od strane drugih ima I dalje, ali ili su oni popustili, ili ste vi našli način kako da to prevaziđete bez većih problema po sebe. Sve ono što se vezuje za stvari koje su vam važne, a što se dosta dugo razvlači, trenutno je u nekoj fazi pred završetak.

Moguće je da ćete do kraja stići tokom ove sedmice, a ako ne – onda u prvim danima naredne nedelje. Korektan odnos sa kolegama, ali I autoritetima – neke tenzije su splasnule.

Novac

Privlačićete novac I moguće je da prilivi budu solidni tokom ovog perioda. Ono što je malo problematično jeste jedno veće dugovanje ili trošak koji morate regulisati ove sedmice.

Zdravlje

Ukoliko su se neke tegobe javile tokom protekle sedmice, u ovoj ćete naći način da ih regulišete. Generalno – povoljna zdravstvena situacija.

ZA NASTAVAK CITANJA KLIKNITE NA SLEDECU STRANICU

[REK] [REK]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *