Nedeljni horoskop za period od 13.08. do 19.08.

Jarac

Hrana

Trošićete se više, pa vam je potrebna jača I konkretnija hrana da biste održavali potreban nivo energije I osećali se dobro. Jedino što biste trebali da izbegavate jesu proizvodi od belog brašna I brza hrana. Meso, kvalitetne mesne prerađevine, jaja, proizvodi od meda, sirevi.

Ljubav

Partner ima neke svoje teme I dileme, vi takođe imate svoje. Malo je pravih, zajedničkih stvari koje vas spajaju. Ima tu nekih planova, ali nema konkretizacije – sve ostaje nedefinisano ili u fazonu « dogovorićemo se kad za to bude vreme ».

Ulazak retrogradnog Marsa u vaše polje ličnosti govori o tome da biste trebali da preuzmete inicijativu i napravite neke pozitivnije pomake, unesete više živosti i dobre energije u vaš odnos…naravno, ukoliko to želite.

Oni koji su usamljeni – neko koga poznajete od ranije ili bivši partner dolazi u vašu blizinu ili ponovo pokreće kontakt sa vama. Prošlost je aktuelna na svaki mogući način, a od vas zavisi sada da li će se podvući crta ili eventualno nastaviti dalje…

Posao

Period za završetke – bilo da su u pitanju obaveze, poslovi, projekti, dogovori, saradnje. Imate osećaj da kockice polako dolaze na svoje mesto, pogotovo što se od ove nedelje može aktivirati I osoba koju ste davnih dana zamolili za uslugu ili posredovanje u nečemu što vam je bitno.

Imate odlučnost, imate volju I energiju I potrebno je da ih uložite u poslovni segment, jer ste na pragu nekih preokreta I velikih promena. Najava unapređenja kod nekih, ali moguće sa “odloženim rokom” – od septembra.

Novac

Imaćete više prilika da zaradite, a stoji naplata I potraživanja iz prethodnog perioda. Neki od vas mogu biti prijatno iznenađeni I najavom većeg priliva.

Zdravlje

Dodatni priliv energije, bolje ćete se osećati. Za mlađe – vreme je za više rekreacije i sporta. Stariji – lakše izlazite na kraj sa hroničnim problemima.

ZA NASTAVAK CITANJA KLIKNITE NA SLEDECU STRANICU

[REK] [REK]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *