Nedeljni horoskop za period od 13.08. do 19.08.

Happy couple racing on bikes
Nedeljni horoskop za period od 13.08. do 19.08.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Hrana

Nepovoljni aspekti koji se vezuju za ishranu, a pod kojima ulazite u ovu nedelju, skreću vam pažnju na to da će svaka vrsta preterivanja ili nevođenja računa o tome šta I koliko jedete, dovesti do tegoba sa varenjem I crevima. Makar izbacite grickalice za kojima često posežete, kao I veću količinu slatkiša.

Ljubav

Venera koja vlada vašim partnerstvima oslobodila se kvadratnog zagrljaja Saturna, I slobodno šeta kroz znak Vage, što će doneti da je voljena osoba više usmerena I okrenuta ka vama, sa naglašenom željom da se dodatno podstakne sklad I zajedništvo u odnosu.

Vaš vladar Mars vratio se u znak Jarca, što na žalost, donosi da ste vi, pogotovo po pitanju pokazivanja I iskazivanja emocija pomalo stegnuti I kruti. Emotivna veza ili brak nije samo dogovor I stabilnost, neophodno je I podsticati I gajiti emociju, pružati I primate ljubav.

Mislite malo I o tome….Ukoliko ste slobodni, kao da ste se još više zatvorili za ulazak novih osoba u vaš život – kontakti postoje, ali sa vaše strane nema niti otvaranja, niti inicijative.

Posao

Vaš vladar se vratio u retrogradnom hodu u polje karijere, pa će se dodatno aktivirati sve ono što je vezano za prošlost – nekadašnji poslovi, poslovni partneri, ponude od ranije, a moguće I nešto na šta čekate već mesecima da se realizuje.

Da se razumemo, teško je da ove nedelje može biti nekog konkretnog pomaka, ali može biti pregovora koji bi tokom naredne sedmice već imali osnov za pravi početak. U odnosu sa nadređenima budite posebno oprezni, ipak ste vi na njihovom “terenu”.

Novac

Finansije možda I ne bi bile loše, da vi ne vučete neke čudne poteze, novac vam nekontrolisano odlazi, a moguće je I da neke pare tokom ove nedelje izgubite….ili da vas pokradu.

Zdravlje

Problem sa varenjem, na koji vam je već ukazano u odeljku za hranu I koji možete relativno lako regulisati. Energetski ste pomalo nestabilni I potrebno vam je da se odmarate više.

ZA NASTAVAK CITANJA KLIKNITE NA SLEDECU STRANICU

[REK] [REK]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*