Slobodni OVNOVI će upoznati PRIVLAČNU osobu, BLIZANCI raspoloženi za flert, DEVICE mešaju ljubav i prijateljstvo, RIBE treba da povedu računa o RASHODIMA!

Vaga

Drage Vage, prošlog meseca ste počele da razmišljate o vašem napretku kada je karijera u pitanju, i pre svega o tome da li ste zadovoljni postignutim. E ovog meseca vam se već ukazuju prilike za napredak, ako ste procenili da vam napredak treba. Možete da očekujete pomoć bilo vaših nadređenih, bilo uticajnih ljudi koje poznajete preko posla.

Takođe, Jupiter konačno kreće direktnim hodom u vašem polju finansija. Možete da očekujete da se vaši prihodi u najmanju ruku stabilizuju, ali obratite pažnju na rashode. lakše ćete trošiti novac nego u proteklom periodu.

[REK] [REK]

Emotivno, ako ste zauzeti krajem meseca bi se mogli naći u situacijama koje varniče, ali ne sa vašim partnerom, pa razmislite da li je to ono što želite. Slobodni pripadnicima ovog znaka bi sloboda krajem meseca mogla biti imperativ, pa povedite računa da u potrazi za njom ne oterate sve oko vas.

ZA NASTAVAK KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

[REK] [REK]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *