in

Slobodni OVNOVI će upoznati PRIVLAČNU osobu, BLIZANCI raspoloženi za flert, DEVICE mešaju ljubav i prijateljstvo, RIBE treba da povedu računa o RASHODIMA!

Bik

Dragi Bikovi, ovog meseca blistate na polju komunikacije, posebno u prvoj dekadi jula. Iskoristite ovo vreme da svima jasno stvite do znanja kako se osećate i šta u svom poslovnom segmentu želite da promenite i postignete. Ukoliko se i inače bavite komunikacijom, marketingom, žurnalistikom.. onda jul za vas predstavlja svetlu tačku godine, a najsrećnijim među vama se smeši unapređenje.

Oni Bikovi koji razmišljaju o preseljenju neka sačekaju poslednju nedelju jula, jer će se tada ukazati bolje stambene ponude. Emoivno, zauzeti Bikovi ovog meseca, pod uticajem Jupitera u polju partnerstva, koji konačno kreće direktno imaju svu ljubav i bezbednost koja im je možda izmicala proteklih meseci. Slobodni Bikovi koji tokom jula uđu u emotivne veze imaju podršku planeta da im veze dugo opstanu.

ZA NASTAVAK KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

HOROSKOP STRASTI ZA JUL 2018-TE: SA KIM ĆEŠ ZAVRŠITI U KREVETU

Evo šta su vam zvijezde pipremile u narednoj sedmici: BIK rješava EMOTIVNE PROBLEME iz prošlosti, ŠKORPIJU čeka VELIKO OLAKŠANJE, a VAGA dolazi na PREKRETNICU U ŽIVOTU!!!