Slobodni OVNOVI će upoznati PRIVLAČNU osobu, BLIZANCI raspoloženi za flert, DEVICE mešaju ljubav i prijateljstvo, RIBE treba da povedu računa o RASHODIMA!

Ribe

Drage Ribe, Venera iz srčanog i egoističnog Lava ovog meseca prelazi u Devicu i vaše polje partnerskih odnosa, i poslovnih ali i privatnih. Ukoliko ste prošlog meseca na sebe preuzeli više obaveza i odgovornosti nego što ste mogli da ispunite, ovog meseca ćete moći racionalnije da rasporedite posao. One ribe koje se bave kreativnim zanimanjima očekuje više nego povoljan mesec. Pustite mašti na volju i stvarajte čuda!

[REK] [REK]

One ribe koje se bave finansijama očekuje malo napetiji mesec. Nećete biti sigurni da donosite ispravne poslovne odluke. Sve ribe bi tokom ovog meseca trebale da povedu računa o rashodima, jer bi ste mogli da se nađete u dugovima.

Emotivno, jul je mesec za romantiku. Ako ste zauzeti venera u vašem polju partnerstva garantuje razumevanje sa partnerom oko i vaših i njihovih emotivnih potreba. Slobodni bi se mogli u drugoj polovini meseca ozbiljno zaljubiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *