VELIKI SEDMIČNI HOROSKOP: Kome će zvijezde donijeti STARU LJUBAV, nekome se smiješi ROMANTIČNO PUTOVANJE!

Vodolija

Hrana

Ove ćete sedmice svoju nervozu i nemire „smirivati“ konstantnim grickanjem – malo slatkiša, malo slanih zalogaja i tako u krug. Da, energija vam je potrebna, ali ona koju dobijate iz mesa, povrća, voća, koštunjavih plodova, zdravih žitarica….Menjajte navike!

Ljubav

Opozicija Marsa iz vašeg znaka sa Merkurom koji se nalazi u polju partnerstava naglašava nemogućnost da se različiti stavovi i načini funkcionisanja između vas i voljene osobe u ovom periodu pomire. Vi ćete smatrati da vas partner pritiska, druga strana će misliti da vi pritiskate nju. U svakom slučaju – pred vama je jedna nemirna sedmica u kojoj treba znati stati pre nego što rasprava pređe u veći raskol između vas dvoje. Ukoliko ste slobodni – ulazak Merkura, planete koja vlada vašim ljubavnim životom i zabavom, u polje partnerstava – pokrenuće dodatno aktivnosti suprotnog pola prema vama. Odjednom ćete se naći u centru pažnje više osoba. Opustite se i uživajte u uzbudljivim dešavanjima….

Posao

Čini vam se da se u poslovnom segmentu u poslednje vreme samo suočavate sa preprekama, sa problemima, sa manjkom vremena i viškom obaveza. Nije ni čudo što vas nervoza potkopava i što u ovakvim situacijama možete impulsivnim reakcijama samo dodatno napraviti štetu sebi i svojim pozicijama. Sve ono što se događa jako utiče na vas, ali obzirom na vašu borbenu prirodu – trudićete se da u prvi plan izbacite i sve svoje kvalitete, požrtvovanost i veliku energiju koju ostavljate na poslu.

Novac

Novi poslovi, novi izvori finansija. Da niste toliko zarobljeni dugovanjima i velikim troškovima na dnevnoj bazi, bili biste više nego zadovoljni.

Zdravlje

Potrebna vam je fizička aktivnost, ali u ovoj sedmici morate biti pažljivi i ne presirati sebe previše, jer stoje mogućnosti za povrede. Stariji – loše reakcije na vremenske uslove.

Ribe

Hrana

Često ćete poželeti da tokom ove sedmice sebe „utešite“ onim što najviše volite, a u tu kategoriju sada verovatno spadaju poslastice i grickalice. Bolje svoju trenutnu nervozu zavarajte grickanjem svežeg voća i povrća – definitivno je zdravije a i uticaće povoljno na vašu figuru.

Ljubav

Dosta toga nosite u sebi već neki duži vremenski period. Pitanja, preispitivanja, sumnje, strahove, nesigurnosti – a sve u vezi odnosa u kojem ste. Sve to tokom ove sedmice može „proključati“ i izbiti iz vas kao lava iz vulkana. Jednostavno – nećete više moći, nećete želeti da ćutite. Da će voljena osoba biti šokirana – ma hoće, sigurno. No, očekujte i „kontra udarac“ – spremite se da i vi čujete ono što partner ima da kaže….Ukoliko ste slobodni – lako privlačite pažnju osoba koje susrećete ili na poslu ili na dnevnoj bazi. Iako vam neko sada može izazivati radoznalost i zanimanje, malo je verovatno da ćete vi moći da otpustite svoje kočnice i prepustite se dešavanjima. Neke blokade u vama su veoma jake i dalje…

Posao

Nerazumevanje sa kolegama, ali i šefovima ni malo ne popušta, naprotiv. Kao da tenzija samo jača a prvih par dana ove sedmice samo će dodatno „podgrevati“ celu situaciju. Ukoliko je to u vašoj moći – ne dozvolite da budete uvučeni u konflikt, a pogotovo nemojte birati strane ukoliko postoji neki sukob na radnom mestu koji ne uključuje vas. Zaista je neophodno da se okrenete svojim obavezama, jer oko nekih situacija već kasnite, a ove nedelje zbog nervoze možete napraviti i par grešaka.

ZA NASTAVAK KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *