VELIKI SEDMIČNI HOROSKOP: Kome će zvijezde donijeti STARU LJUBAV, nekome se smiješi ROMANTIČNO PUTOVANJE!

Jarac

Hrana

Vraćate se nekim starim navikama po pitanju ishrane i počinjete da obraćate više pažnje na to koje „gorivo“ unosite u svoj organizam. Lagani, uravnoteženi obroci su nešto što vam definitivno prija. Povremeno počastite sebe i nekim slatkim zalogajem.

Ljubav

Neke situacije su ponovo „ujedinile“ vas i partnera. To mogu biti planovi oko letovanja ili neki dogovori oko finansija – šta god da je u pitanju, bitno je da vas dvoje funkcionišete tokom ove sedmice bolje nego inače. Prijalo bi vam da odete negde zajedno – na taj način biste ovu pozitivnu energiju koja je počela da „kola“ između vas dvoje dodatno pokrenuli i stabilizovali odnos. Ukoliko ste slobodni, imate mogućnosti za neku kratkotrajnu avanturicu ili neku formu neobaveznog kontakta. U svakom slučaju – ništa trajno niti stabilno, ništa što bi moglo zaista da oplemeni ovaj period i donese vam pravu ljubav. Dok ne bude vreme za tako nešto – izlazite, družite se, budite u pokretu i dobro raspoloženi.

Posao

Promene koje su odavno najavljivane počinju da zaživljavaju po pitanju posla. Iako ste već jednim delom pripremljeni na tako nešto, neće vam baš biti lako da se uklopite. Moguće je da vam u ovom periodu dolaze i novi saradnici, pa će vam trebati vremena da se prilagodite jedni drugima. Generalno gledano – ovaj ćete period uglavnom provesti privodeći kraju neke poslovne obaveze i pripremajući se za zasluženi odmor. Odnos sa nadređenima će povremeno biti napet, imaćete utisak da vas šefovi provociraju.

ZA NASTAVAK KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *