in

VELIKI SEDMIČNI HOROSKOP: Kome će zvijezde donijeti STARU LJUBAV, nekome se smiješi ROMANTIČNO PUTOVANJE!

Strelac

Hrana

U ovoj nedelji problem sa varenjem može biti naglašeniji nego inače. Trebalo bi izbegavati gazirane napitke, hranu sa previše začina (naročito ljutu), mesne prerađevine, veću količinu mleka i mlečnih proizvoda.

Ljubav

Opozicija Marsa iz vašeg polja komunikacije sa Merkurom koji vlada vašim partnerstvima može doneti prilične turbulencije u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Voljena osoba će zauzeti čvrste stavove po nekim pitanjima, što ćete vi smatrati teranjem inata i tvrdoglavošću i burno ćete odreagovati. Sporovi mogu ići oko bilo čega, čak i oko planova za letovanje. Ukoliko ste slobodni, sigurno je da su pred vama neki lepi dani. Poznanstva sa suprotnim polom su vrlo aktuelna, a neke osobe vas mogu očarati i podvući vam se pod kožu u jako kratkom roku. Aktuelne su društvene mreže, ali i izlasci i druženja.

 

Posao

Možda vam okolnosti trenutno ne idu na ruku, možda vam je za sve potrebno previše vremena, možda se svaki dogovor iskomplikuje, možda ste non stop napeti – ali definitivno je da ne odustajete od onoga što ste zacrtali. Vaš optimizam možda bude poljuljan s vremena na vreme, ali se brzo oporavljate i nastavljate dalje. Znam da vam je nekih situacija preko glave, ali evo – već od sledeće nedelje vaš vladar Jupiter kreće direktnim hodom i sigurno je da će se sve ubrzo pokrenuti na potpuno drugačiji način.

ZA NASTAVAK KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Koji ste od ovih 19 znakova? Horoskop DREVNIH MAJA koji pogađa u SAMU SRŽ karaktera

HOROSKOP STRASTI ZA JUL 2018-TE: SA KIM ĆEŠ ZAVRŠITI U KREVETU