KOMPLETAN HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA DO KRAJA JUNA 2018: Nova emotivna priča za Lava, Vodolija se ubija od posla, Ovan mnogo zarađuje ali i troši

Horoskop po ciganskim kartama za JUNI 2018: Saznajte kakva vam uzbuđenja i iznenađenja predstoje na kraju proleća i samom početku leta

OVAN

Ljubav

Mart Ovnovima u vezama i brakovima donosi pokretanje pitanja koja su bitna ili za opstanak ili za razvoj vašeg odnosa.

Neće uvek biti lako usaglasiti se, ali je neophodno da sve ono što postoji kao potencijalni problem rešite tokom ovog meseca.

Usamljeni Ovnovi će se, bar sudeći po kartama, prilično dobro provesti tokom juna.

Možda imate malo prostora za ostvarivanje nečeg trajnijeg, ali zato imate više nego dovoljno dobre volje da uživate u svakom danu!

Tokom celog meseca uživaćete u podsticajnim kontaktima sa suprotnim polom – za vas je ova zima zvanično završena i počinje ljubavno leto!

Posao

U poslovnom segmentu ćete biti aktivni kao nikada do sada. Jedini problem jeste što se možete u neke dogovore ili poslove „zaleteti“ a da niste dovoljno promislili o svemu, ili se niste potrudili da do kraja pročitate ugovor….znate ono – čak i najsitnija slovca….

Dosta dobro će proći i oni Ovnovi koji su često na poslovnim putovanjima ili koji sarađuju sa inostranstvom.

Što se finansijskog segmenta tiče, prilivi će biti više nego dobri, samo je problem što će vam novac često samo „prolaziti“ kroz ruke…

Zdravlje

Starijima su mogući češći problemi sa kostima, ekstremitetima ili žlezdama sa unutrašnjim lučenjem. Ako ste sportista, vodite računa da se ne povredite.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *