in

Ljetni horoskop

Ljetni horoskop

Da li vas očekuju dani puni uzbuđenja i pustolovina ili skriveni pogledi u večerima punim romantike? Možda se radi samo o bezbrižnom ljenčarenju na balkonu vlastitog doma? Ili doživite neki sasvim suludi i nepredvidivi događaj koji će vam promijeniti život? Pogledajmo zajedno kakvo će nam biti ovogodišnje ljeto.

OVAN

Ono što će obilježiti ljeto Ovnova i Ovnica bit će radne obaveze koje će nerijetko morati nositi i kući, a neki od njih i na godišnji odmor. Ozbiljnost i profesionalnost koja će se od njih tražiti u izvršavanju svih zadaća donijet će im i rezultate, ali i prilično kratka razdoblja za odmor. Na neko dugo ljenčarenje i opuštanje neće moći ni pomisliti. S druge strane, kao pobornici aktivnog pristupa životu, oni će se u datim situacijama dobro snalaziti. Mnogi će odgađati godišnji dokle god mogu, a možda na njega neće ni otići. Zbog svega bi mogle trpjeti i veze, a do trzavica će dolaziti u posljednjem mjesecu ljeta.

Scenarij će izgledati ovako: Ovan ili Ovnica stalno obećaje svojoj dragoj (dragom) da će uskoro zajedno otputovati na neko lijepo mjesto, no radne obaveze ga (ju) pritišću i dolazi do stalnog odgađanja putovanja. Voljena osoba je u početku strpljiva, a onda sve manje i manje, dok nakon 20.8., kad Mars uđe u opozicioni znak Vage, trpeljivost pređe granicu tolerancije.

Zato, dragi Ovnovi i Ovnice, posegnite za vikend rješenjem – crnački odradite sve do petka, a onda na rafting na brzacima, penjanje po stijenama, ili na neki drugi avanturistički sport. Dakako, u društvu voljene osobe. Onda tako bar pet-šest puta tokom ljeta i sve će biti Ok.

ZA NASTAVAK KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Svi im se dive i zavide na inteligenciji: Ovo su 3 najpametnija znaka u horoskopu!

Horoskopski znak koji će da zaradi ozbiljan novac ovog ljeta