Najveći horoskop za 2018 godinu: U kojim mjesecima vas čeka ljubav, u kojem novac, a kada da budete oprezni

Najveći horoskop za 2018 godinu:

Najveći horoskop za 2018 godinu. Sve što vas očekuje na poljima ljubavi, novca i zdravlja, u kojim mjesecima ćete sresti ljubav, kada ćete biti najuspješniji na poslu i u kom periodu trebate biti posebno oprezni..

 

OVAN

Ovnovi ulaze u godinu velikih promena i preokreta, naročito pripadnici treće dekade znaka, koje će Uran cele godine testirati i pitati jesu li iskreni prema sebi i životu koji žive.

Saturn 21. decembra 2017. godine ušao je u znak Jarca, i vaše polje pozicije, što će označiti dvoipogodišnji period građenja stabilne poslovne situacije.

Kako je reč o aspektu kvadrata na vaš znak, to neće biti nimalo lak proces, ali ćete po njegovom završetku pogledati iza sebe i videti čvrstu strukturu koja ostaje za godine koje dolaze. Početak 2018.

Ovnovi mogu doživeti veoma stresno kroz odnose sa nadređenima koji će biti dosta zategnuti. Neki će poželeti da promene posao, daju otkaz i reše novonastalu situaciju, ali to u ovom momentu nije dobar potez.

Gde god bi otišli sačekalo bi vas manje više slično okruženje u kome se neprestano borite. Kada je reč o finansijama, u nastupajućoj godini ćete se baviti rešavanjem pitanja dugovanja ili uzimanjem kredita. Mnogi pripadnici znaka će uzimati nove ili servisirati stare kredite.

Za to su se stvorile šanse još polovinom oktobra 2017.godine. U prvim danima nove 2018. godine ćete osetiti izvesno olakšanje i krenuti da se borite za svoje planove rasterećeno i bez kočnica, jer Uran koji boravi u vašem znaku kreće direktno.

Sve što imate od poslova, završavajte do 1. maja, jer vas od tad do 1. septembra očekuje period otežanja, pa će vam tada biti potrebno duplo više energije.

Od 9. novembra za vas kreće izuzetno povoljan period, po svim osnovama, kada vam se sudbinski dešavaju korenite pozitivne promene, ulaskom Jupitera u znak Strelca. Dotle ćete već završiti sve što se tiče starih dugova.

ZA NASTAVAK ČITANJA KLIKNI NA SLJEDEĆU STRANICU

[REK] [REK]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *