NAJVEĆI DO SADA NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA PERIOD OD PROLJEĆA 2018. DO PROLJEĆA 2019. GODINE: ČUVAJTE SE LJUBAVNIH RAZOČARENJA I OČISTITE DUŠU

Najveći numerološki horoskop

Ono što je potrebno, to je izračunati vaš Osobni broj, koji se u numerološkoj literaturi drugačije naziva i Sudbinski broj.

Vaš osobni broj, izračunat ćete ga tako što ćete sabrati sve brojeve iz datuma i godine, te dobiveni zbir svesti na prost broj od 1 do 9.

Npr. Osoba je rođena – 01.09.2018.godine. – 1+9+2+0+1+8=21= 2+1 = 3

Osobni broj 1: U zaštiti Marsa

Ovo je vaša godina trojke. Brojem 3 vlada planet Mars što ukazuje na vrlo izražene pokretačke misli, novim idejama, težnjama, intenzivnije razmišljanje o svojim željama i ciljevima. Ipak, kako je 3 broj promjenljive kvalitete, za sve ono što biste željeli poduzeti, bit će vam potrebno više uloženog truda. Naime, zbog promjenljvosti trojke, može se dogoditi strah od poduzimanja novih, značajnijih poduhvata, strah od izlaska iz zone komfora, pa da se sve što želite zadrži samo razini misli i pukih želja. Nikako ne dozvolite to. Izaberite put svjesnog kreatora svog životnog puta.

Vrlo lako se može dogoditi da upadnete u iskušenje strahova koji ometaju i blokiraju napredak. Imajte na umu – strahovi su scenarija koja stvara naš um. Uvijek kada vidite da dolaze strahovi, ponovite sebi, kako su strahovi samo misli koje možete zamjeniti poziivnim mislima. Birajte razmišljati o onome što predstavlja ugođaj, ciljeve, želje, ideje.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

[REK] [REK]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *