Sedmični horoskop od 11-og do 17-og APRILA- Tri znaka očekuje obilje NOVCA!

BLIZANCI

Nešto ste nervozniji ove nedelje nego inače, a to se automatski odrazi na vaš odnos prema hrani. Upadaćete često u ona svoja raspoloženja kada prosto zaboravite da jedete, ili se zadovoljite samo nekim grickalicama ili usputnim zalogajima.

Ljubav
Energija u vašem domu, ali i u dužim emotivnim vezama još uvek je nešto povišena i nestabilna, ali će se to tokom ove sedmice prevazilaziti mnogo lakše nego inače.
Ono što vam je sada zaista potrebno jeste komunikacija sa partnerom, ali nemojte preispitivati i izvlačiti neka ozbiljnija pitanja na dnevni red, više biste trebali da se usmerite na zadovoljstvo i zabavu.
Smejte se, šalite se, izađite negde, provedite se i uživajte. Iskoristite dane koji su pred vama da poboljšate kvalitet vaše veze. Biće vremena za neke druge stvari, sada neka svo vreme bude samo za vas dvoje.
Slobodni pripadnici ovog znaka mogu ove nedelje upoznati osobu koja će privući odmah njihovu pažnju. Sve se može jako brzo odvijati, i neki od vas će već do kraja sedmice biti u jednoj finoj emotivnoj priči. Mi navijamo za vas!

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *