Sedmični horoskop od 11-og do 17-og APRILA- Tri znaka očekuje obilje NOVCA!

RIBE

U hrani ove nedelje uživate, možda malo I preterujete. Želudac će vam češće nego inače “krčati”, naročito kada vam oči padnu na nešto slatko, kremasto, sočno, čokoladno – u prevodu – na slatkiše. Neka, dajte malo sebi na volju I opustite se.

Ljubav

Planetarna je žurka trenutno u vašem polju ozbiljnih emotivnih veza I bračnih partnerstava. Pošto su prilično energične planete u pitanju, a I u nekim su neudobnim aspektima, bilo bi fino da pokažete prema voljenoj osobi više razumevanja I tolerancije.

Druga strana jeste nervozna, jeste ponekad previše kritična prema vama, to svakako stoji….no, mora se priznati da I vi umete da “ubodete” baš nezgodno I da, umesto da stišavate, samo dodatno raspirujete.

Što je najlepše, sada imate mogućnosti da spustite loptu I donesete veći sklad u svoje bitne relacije, pa bi baš bilo fino da se potrudite….

Usamljeni pripadnici ovog znaka preko poslovnog segmenta I svakodnevice, možda čak I okoline – imaju trenutno više udvarača. Da uživate u pažnji koju dobijate od drugih, to je istina. A možda se I zaljubite malo?

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *