Sedmični horoskop od 11-og do 17-og APRILA- Tri znaka očekuje obilje NOVCA!

STRIJELAC

Vi ćete jesti „sve po redu“ i nećete preskočiti ama baš ništa. Istinski uživate u hrani u ovom periodu i vidi se da nećete čak ni pokušavati da se uzdržite. O zdravoj ishrani ćete misliti neki drugi put…
Ljubav
Pred zauzetim Strelčevima je izuzetno povoljan momenat za sređivanje situacije u emotivnim vezama i bračnim zajednicama. Problemi koji su kulminirali tokom avgusta, sada se polako smiruju i vas dvoje možete naći pravo, zajedničko rešenje.
Stoji da je voljena osoba još uvek vrlo napeta, pogotovo u drugom delu ove nedelje, i da može povremeno biti nervozna i potencirati na nekim raspravama zbog sitnica, ali zato ste vi neuporedivo stabilniji nego inače i sa više ljubavi i pažnje unesenim u kontakt, možete napraviti čudo!
U prevodu – koristite ove dane, jer neće trajati večno. Usamljeni pripadnici ovog znaka sada neće dočekati ljubav, jedino ako pokušavaju da pobegnu od nje. No, bežali ili ne bežali, jedna emotivna priča vam je sve bliže i verovatno će vas sustići baš u drugom delu ove sedmice.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *