Sedmični horoskop od 11-og do 17-og APRILA- Tri znaka očekuje obilje NOVCA!

ŠKORPIJA

Škorpije će milom ili silom morati da nauče da budu umerene kada je hrana u pitanju. I ne samo to, moraće da obrate više pažnje šta njihovom organizmu prija, a šta ne i šta je zdravo, a šta moraju da odgurnu od sebe.
Ljubav
Budite tihi i smireni i pustite da partner vodi vaš odnos. Verovatno je da vam se ovo baš i ne sviđa ni kako zvuči, a kamoli kako bi u praksi izgledalo – ali to je najbolja solucija za vas i sigurno je da ćete provesti neke mnogo dobre dane ako postupite baš tako.
Vladarka partnerskih odnosa je u dobrim aspektima, što znači da vam vaše drago biće em daje podršku, em je spremno da se angažuje oko vas, da vas iznenadi, obraduje, pruži vam neke izuzetne momente.
Vi lepo obuzdajte svoju povremenu nervozu i potrebu da budete skeptični i da zamerate voljenoj osobi za svaku sitnicu… i sve će funkcionisati savršeno.
Usamljeni pripadnici ovog znaka mogu da traže emotivne prilike na sve strane, ali one prave sada dolaze samo preko poslovnog segmenta. Nekome se dopadate i ova osoba to ne krije ni malo.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *