Sedmični horoskop od 11-og do 17-og APRILA- Tri znaka očekuje obilje NOVCA!

VAGA

Trudićete se da sve ono što je vezano za hranu držite pod kontrolom, iako će vam vrlo često „oči biti gladne“. No, em vam je stalo do vaše linije, em ste taman stekli neke zdrave navike, i ne želite da sav vaš trud propadne zbog torti i kolača kojima je teško reći „ne“.
Ljubav
Vaša vladarka Venera je tokom ove nedelje u nekim izuzetnim pozicijama –trigon sa Saturnom i sekstil sa Jupiterom u vašem znaku govore o potrebi za harmonijom, za skladom i sigurnošću u emotivnim vezama i bračnim zajednicama.
I više je nego izvesno da ovo sada i može biti ostvareno. Stoji da vladar polja partnerstava Mars i nije najbolje „postavljen“, ali to će sada biti u nekom drugom planu, jer ćete inicijator i pokretač u emotivnim relacijama biti baš vi.
Neki od vas sada će pokrenuti i bitna, životna pitanja – možda veridbe, bračne ponude, dogovore o zajedničkom životu. Usamljeni pripadnici ovog znaka imaju neverovatno dobre mogućnosti za ulazak u jaku emotivnu priču, ili bar bitno poznanstvo koje će voditi ka ljubavnom odnosu. Dani pred vama su puni uživanja i lepih dešavanja!

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *