Sedmični horoskop od 11-og do 17-og APRILA- Tri znaka očekuje obilje NOVCA!

LAV

Venera u vašem znaku prosto „traži“ da uživate u hrani, u ukusima i mirisima, u bogatoj i obilnoj trpezi. No, iskreno, ne biste trebali sebi baš da dajete „na volju“ u ovoj nedelji, jer možete imati tegoba sa probavom. Uživajte, zašto da ne – ali u zdravoj i lako svarljivoj hrani.
Ljubav
I u ljubavi se može uživati ove sedmice. Imate ogromnu planetarnu podršku i ako ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku – pravi je momenat da se sredite, smirite, da uživate i provodite se sa partnerom.
Razgovori teku lako, dogovori će funkcionisati bez problema, a u vezama će biti pojačan optimizam, ljubav i zajedništvo. Neki od vas se čak mogu odlučiti i za „korak dalje“ – praviti dogovore o zajedničkom životu ili braku.
Sve u svemu – ako ove dane uspete da na bilo koji način „pokvarite“, onda svaka vam čast! Usamljeni pripadnici ovog znaka sada mogu ući u jednu zaista lepu emotivnu priču. Ako još uvek niste doživeli „ljubavni udar“ za vas stoji savet – ne sedite kod kuće i ne čekajte da vam ljubav padne sa neba.
Spremite se i sredite i pravac u izlazak, u šetnju, u neke društvene aktivnosti. Privući ćete pažnju sigurno.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *