NUMEROSKOP ZA MART 2018: Šta vam po bioritamskom broju donosi mart: Jedinicama duševne brige, peticama glavobolje, osmicama priliku za zaposlenje!

Da biste dobili svoj bioritamski broj, saberite vaš datum i mjesec rođenja i svedite sve brojeve sabiranjem na jednocifren broj. Primjera radi, ako ste rođeni 3. marta 1980. godine, sabirate 3+3+1980=24=6. Vaš bioritamski broj je 6.

BIORITAM 1

Duševne brige – svakodnevnica

Na prvi pogled dosta miran mjesec ali donosi dešavanja u partnerskim odnosima, gdje ćete osjećati potrebu za osloncem u životu koji bi vam pružio neku vrstu sigurnosti. Težnja ka uravnoteženju kako emocionalnom tako i materijalnom. Potreba da se preuzme kontrola nad svojim životom.

Ljubav – naći ćete se u iskušenju po pitanju svih vrsta partnerskih odnosa, bilo da je to veza ili brak. Duševne brige biće vaša svakodnevnica u ovom mjesecu, iz čiste potrebe za ravnotežom i sigurnošću. Istovremeno prisutna neodlučnost da li okončati nešto, da li ste donijeli pravu odluku. Potražite pomoć starijih ili iskusnijih.

Posao: Želja i napor za poslovnim ostvarenjem. Mogućnosti će biti prisutne samo ih treba iskoristiti, bez straha od neuspjeha. Finansije će ići uzlaznom putanjom.

Zdravlje: obratiti pažnju na organe za reprodukciju.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *