in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

LAV

Za Lavove je ovo jedna čudna godina. Na samom početku 2018-e naglašena su vam polja doma I poslovnih obaveza I odgovornosti. Ono što će prvenstveno zauzeti morati da nauče jeste da ostvare balans između posla I porodice, emotivnih veza – jer će u suprotnom destabilizovati odnose koji su Im važni. Merkur u vašem polju ljubavi u trigonu sa Uranom obećava slobodnima jednu dešavanjima ispunjenu godinu. Sunce u konjukciji sa Venerom doneće vam neverovatan seksipil I šarm I laka osvajanja, jer suprotni pol neće moći da vam odoli. No, put do stabilne I trajne veze će biti dug….

Prvi kvartal – već u ovim prvim mesecima 2018-e zauzeti Lavovi će imati iskušenja, naravno – preko poslovnog segmenta, jer ćete ovom polju posvećivati najviše pažnje. S druge strane, imaćete potrebu da “stežete” voljenu osobu I da ljubomorišete – ni jedno ni drugo vam u ovom trenutku nije potrebno…

Pomračenja Meseca I Sunca hvataju vaša polja ličnosti I partnerstava, što je odmah upozorenje za vas – odnosi koji su vam važni lako mogu biti prodrmani, pa je potrebno da se više posvetite onima koje volite. Što se tiče slobodnih, za njih je ovo period kada emotivne priče lako počinju I još lakše se završavaju – vi jednostavno niste trenutno u fazonu da trajete sa bilo kim…

Drugi kvartal – Jupiter u polju doma sada je u svom retrogradnom hodu, a Mars takođe ide retrogradno u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka – za Lavove je ovo period kada im se sve njihove greške i propusti mogu direktno vratiti « u lice ». Zato je sada pravi trenutak da ispravljate ono što se ispravljati da, mada vas odmah moram upozoriti da će to biti izuzetno teško.

Koliko ste brljali u prvom kvartalu, toliko ćete sada I duplo više morati da se potrudite da stvari vratite na svoje mesto. Slobodni se u ovom periodu ne smiruju – kod vas će dešavanja po pitanjima ljubavi ići kao na traci – mešaće se prošlost I nova poznanstva, ljudi će dolaziti I odlaziti iz vašeg života, a avantura će biti na prvom mestu.

Nevjerovatan epilog stravične nesreće na autoputu: Sreća ili Božije davanje?

USPIO DA POKUPI SVAKU DJEVOJKU ZA 6 SEKUNDI: Oplakat ćete od smijeha kad vidite kako (VIDEO)