in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

RAK

U 2018-u godinu ulazite sa jakom konjukcijom Jupitera I Marsa u vašem polju ljubavi, stelijumom planeta – Saturnom, Venerom I Suncem u polju emotivnih partnerstava I braka. Godina prosto “miriše” na neka ozbiljna dešavanja po pitanju ljubavi. Koliko god zauzeti strahovali od tranzita Saturna kroz polje braka, izgleda da će vam on ove godine samo pomoći da dodatno učvrstite emotivne odnose u kojima ste. Takođe, tranzit ove planete, udružen sa Jupiterom doneće I slobodnim Rakovima vrlo ozbiljne ljubavne priče, a neke od njih će, ako ne ove godine, a ono tokom 2019-e završiti I brakom. Nije loše, jel da?

Prvi kvartal – odmah na samom početku godine – pun Mesec u vašem znaku I jedna baš fina šansa za slobodne Rakove da tokom praznika upoznaju izuzetno zanimljivu osobu. Nemojte da vas zavara njena površna mirnoća – ovo je neko ko je jako strastan I intenzivan I ako se prepustite – istinski ćete uživati u ovoj priči.

Zauzeti ovih prvih par meseci u 2018-oj mogu provesti u jednom stabilnom I korektnom raspoloženju. Situacija sa partnerom će funkcionisati bolje nego inače…naravno, ukoliko vi ne budete imali neke svoje “lutke” I ukoliko ne budete upadali u svoja čuvena, promenljiva raspoloženja. Vaša lična nestabilnost I nervoza (najviše zbog novca I poslovnog segmenta) biće izražena tokom februara meseca.

Drugi kvartal – april I maj su dosta nestabilni za zauzete Rakove. Non stop ćete imati osećaj da vas partner presira I opterećuje, a I kod vas I kod druge strane može biti potencirana ljubomora I nepoverenje. Ovo će se donekle ublažiti tokom juna meseca, ulaskom Venere u vaš znak.

U vašem polju ljubavi I dece Jupiter je vrlo aktivan, iako ide retrogradnim hodom, pa je ovo prvi period u kojem bi Rakovi mogli poželeti prinove I proširenje porodice. Što se tiče slobodnih, ovo je vrlo “potentan” period – lako ćete sklapati nova poznanstva, ali je itekako moguće da bi sve veze započete u ovim mesecima mogle imati kao osnovu samo strast I seksualno ispunjenje. No, to vam neće smetati da u njima uživate.

Nevjerovatan epilog stravične nesreće na autoputu: Sreća ili Božije davanje?

USPIO DA POKUPI SVAKU DJEVOJKU ZA 6 SEKUNDI: Oplakat ćete od smijeha kad vidite kako (VIDEO)