in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

Treći kvartal – letnji period može pomoći onima u emotivnim vezama i brakovima da srede svoje, prilično poljuljane odnose. Naglašeno polje komunikacije i kratkih putovanja tokom ovih meseci doneće otvorenije razgovore sa voljenom osobom, povratak dobre komunikacije, ali i mogućnosti da odete zajedno na letovanje, što će i vama i drugoj strani izuzetno prijati.

Pošto će Venera u ovom periodu ići preko vašeg polja ljubavi, kojim i vlada, slobodni se mogu po prvi put ove godine istinski zainteresovati za nekog i jako zaljubiti. No, vaša sreća može biti kratkog daha, jer će se u ovom odnosu vrlo brzo javiti problemi, koji mogu ići kroz okolnosti koje vama i drugoj strani neće biti naklonjene.

Četvrti kvartal – iskreno rečeno, ovo je najpovoljniji period i za zauzete, ali i za slobodne Blizance. Tokom novembra, Jupiter ulazi u vaše polje braka i u svoje sedište, znak Strelca. Emotivne veze i brakovi sada će brzim korakom krenuti ka oporavku, a u ovom periodu će Blizanci vrlo često govoriti „da“ – slede ozakonjenja veza, veridbe…

Očigledno je da je kod vas jesen pravo vreme za svadbena veselja…Što se slobodnih tiče, ukoliko ste prekinuli odnos sa nekim tokom trećeg kvartala, sada postoji više nego velika šansa i da ga obnovite, jer Venera koja vlada vašim poljem ljubavi kreće retrogradnim hodom. Koliko god ova godina za vas bila nestabilna, ona će vam ipak na kraju doneti veliko emotivno zadovoljstvo….

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU