in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

BLIZANCI

Na ulasku u 2018-u godinu, vaš vladar Merkur nalazi se u polju emotivnih i bračnih partnerstava, u znaku Strelca gde ima nepovoljno dostojanstvo i u aspektu sa retrogradnim Uranom. Šta ovo znači? Pa, prosto rečeno – iako ste mislili da ste sa izlaskom Saturna iz polja braka stavili tačku na neki nepovoljan dugogodišnji period, očigledno je da to nije baš tako…Godina u koju ulazite neće biti toliko komplikovana kao one ranije, ali će doneti velike promene i oscilacije u bitnim partnerstvima. S druge strane, ova pozicija slobodnima donosi veliki broj avantura, uživanje…ali teško vezivanje i stalnost.

Prvi kvartal – januar započinjete sa planetom ljubavi Venerom u vašem polju strasti, što će biti fin početak godine, naročito za zauzete Blizance. No, već februar donosi mogućnosti za flertovanja, što će se pojačati do kraja ovog perioda, pa ne bi bilo čudno da neki od vas požele da ipak probaju malo „zabranjenog voća“.

Ukoliko svoje misli i želje ipak okrenete prema partneru, ovo bi mogao biti jedan od izuzetno lepih perioda u 2018-oj. Slobodni se mogu upustiti u vezu, za koju će od samog početka biti svesni da ne može trajati dugo, ali to neće umanjiti uživanje i zadovoljstvo koje budu osećali u njoj. Ni vi sada niste spremni za neko ozbiljnije obavezivanje, tako da će vam ovo u potpunosti odgovarati.

Drugi kvartal – u aprilu, Venera ulazi u vaše polje tajni, a u maju je sledi i Uran, koji će žestoko prodrmati one u emotivnim vezama i brakovima. Slede vam definitivno velika ljubavna iskušenja i jake mogućnosti za puštanje treće osobe u život.

Iako će vas ono što budete skrivali od partnera povremeno jako mučiti, malo je verovatno da ćete biti radi da se tek tako odreknete osobe sa kojom ste u tajnoj vezi. Jun vas ipak može vratiti „na pravi put“ jer ćete shvatiti vrednost voljene osobe i odnosa koji imate sa njom. Slobodni Blizanci će u ovom periodu uživati, pogotovo što će Venera boraviti u vašem prvom polju, donoseći vam neobuzdani optimizam i šarm. Pred vama su vatreni dani i još vatrenije veze.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nevjerovatan epilog stravične nesreće na autoputu: Sreća ili Božije davanje?

USPIO DA POKUPI SVAKU DJEVOJKU ZA 6 SEKUNDI: Oplakat ćete od smijeha kad vidite kako (VIDEO)