in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

BIK

Početkom godine, vaše polje emotivnih i bračnih partnerstava naglašeno je Marsom i Jupiterom koji su u dobrom odnosu sa vašom Vladarkom Venerom. Saturn vas podržava, pa sve ovo zajedno daje veliku nadu da će vaše bitne relacije funkcionisati korektno tokom 2018-e. No, ne zaboravite da u maju mesecu Uran posle mnogo godina ulazi u vaš znak i da će neke promene kod vas nastupiti. Nadamo se da će te promene u suštini označiti da ćete na jedan opušteniji i vedriji način funkcionisati u svojim bitnim emotivnim kontaktima. Pa, hajde da probamo da istražimo šta je to što vas očekuje….

Prvi kvartal – sve do kraja ovog perioda Bikovi u emotivnim i bračnim vezama bi mogli biti u vrlo korektnom odnosu sa voljenom osobom. Stoji da ćete vi povremeno imati par nekih lakih flertova, ali je malo verovatno da biste se zaista mogli upustiti u neku od ovih priča. Čini mi se da će sve to ostati samo na nivou maštanja, dok suštinski – bićete posvećeni odnosu sa osobom koju volite.

Što se tiče onih koji su slobodni, vi nećete morati ni prstom da mrdnete. Ljubav će se maltene na dnevnoj bazi vrteti oko vas, a flertovanja, ponuda za ulazak u ozbiljne ili neobavezne odnose, imaćete koliko god vam volja. Možete u ovom periodu ući u neku emotivnu priču, ali nećete se dublje emotivno vezati. Samo ćete uživati.

Drugi kvartal – u aprilu se situacija kod Bikova koji su slobodni opasno zahuktava. U vaš život ulazi jedna osoba koja kao da je stvorena samo za vas. No, pitanje je da li ćete moći da održite ovu vezu, jer će u drugom delu ovog kvartala doći do nekih promena u okolnostima, a moguće je i da će se drugi ljudi umešati u vaš odnos.

Neke od ovih veza se mogu prekinuti, a ako se to dogodi – budite sigurni da nećete ove osobe moći da se rešite tek tako lako….ostaće vam u mislima, a razlog za to definitivno postoji, i to ćete shvatiti tokom poslednjeg kvartala u godini. Uran u maju ulazi u vaš znak, što će onima u vezama doneti veliki nemir i potrebu da nešto promene što pre. Ne donosite impulsivne odluke!

Nevjerovatan epilog stravične nesreće na autoputu: Sreća ili Božije davanje?

USPIO DA POKUPI SVAKU DJEVOJKU ZA 6 SEKUNDI: Oplakat ćete od smijeha kad vidite kako (VIDEO)