in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

RIBE

Na samom početku godine vaš vladar Jupiter nalazi se u znaku Škorpije I konjukciji sa Marsom, kao I aspektu sa Venerom I Saturnom. Šta ovo u prevodu znači? Znači da Ribe očekuje jedna vanredno čudna, intenzivna, ljubavlju I velikim strastima obojena, godina. Vi ste znak koji je pretrpeo velike udare od strane Saturna tokom prethodnih par godina, a sada ulazite u vreme kada možete konačno da se pomerite sa mrtve tačke u mnogim segmentima, a naročito po pitanjima ljubavi. Biće tu tajni, biće tu komplikacija I promena, ali ćete najzad osetiti šta znači istinski voleti I biti voljen. Do koske.

Prvi kvartal – već januar mesec donosi prve prilike slobodnim Ribama. Segment prijatelja, izlazaka, ali I segment putovanja I obrazovanja daje velike šanse za novu ljubav. Tokom februara, sa planetom Venerom u vašem znaku I polju ličnosti, osvajate harizmom, stavom, lepotom. Malo je verovatno da će biti onih koji će biti imuni na vaš šarm.

No, februar donosi I zauzetim Ribama mogućnost za malo tajnog flertovanja, I to verovatno preko segmenta posla. Moguće je da želite sebi da dokažete da ste još uvek atraktivni I da imate uticaj na suprotni pol, ali ako želite pravi savet, on bi bio – nemojte praviti problem bez problema, vaše su bitne veze sada stabilne I nemojte unositi pometnju u odnos sa vašim partnerom.

Drugi kvartal – vladar vašeg znaka Jupiter, kreće retrogradnim hodom, I tokom ovog perioda neke će od slobodnih Riba biti najviše okupirane prošlošću. Može doći do kontakta sa bivšim emotivnim partnerima, a da li će neki od ovih odnosa ponovo zaživeti, to već zavisi od postavki u vašim natalnim kartama. U svakom slučaju, šanse za to postoje.

Ukoliko vas prošlost dva posto ne zanima, preko posla ili izlazaka pojavljuju se osobe koje su zainteresovane za vas. Vi vidite koliko ste spremni da im pružite šansu. Što se tiče onih u vezama I brakovima, vi ćete uglavnom funkcionisati dosta mirno. Jedino će probleme imati oni koji imaju neku paralelnu priču, jer će vas ista jako opterećivati, a I partner će biti ljubomoran…

Nevjerovatan epilog stravične nesreće na autoputu: Sreća ili Božije davanje?

USPIO DA POKUPI SVAKU DJEVOJKU ZA 6 SEKUNDI: Oplakat ćete od smijeha kad vidite kako (VIDEO)