in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

Treći kvartal – još jedna serija pomračenja na osi vi – emotivni partner, kao da udara pečat na sve ono što se u proteklom periodu dešavalo. Vreme je za ispravljanje situacija, ali to ni u ovom periodu neće ići lako. Neke odnose neće biti moguće spasiti. S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići i u drugu krajnost – naprečac se odlučiti na početak zajedničkog života ili braka.

Očigledno je da za vas važi – kako se kome „zalomi“, sve u zavisnosti od pozicija planeta u vašim natalnim kartama. Što se slobodnih tiče, neki od vas se rešavaju na povratak bivšem partneru, a oni drugi – kreću u ljubavna osvajanja bez kraja i konca, naravno – bez ikakve iole ozbiljnije namere da se ozbiljnije obavežu.

Četvrti kvartal – Venera koja vlada vašim poljem doma, porodice i stabilnosti kreće retrogradnim hodom. Neki od zauzetih pripadnika ovog znaka koji su u prilično destabilizovanim vezama i brakovima, sada će moći dobrim delom da „ispeglaju“ situaciju sa partnerom i da vezu vrate u normalan kolosek.

Do kraja godine nemate ni malo loš period pred sobom, pa samo mogu da vam preporučim da se potrudite oko voljene osobe, ukoliko smatrate da vaša veza to zaslužuje. Što se tiče onih koji su slobodni, sledi vam još jedan osvrt na prošlost, ali ovog puta ste i vi i druga strana spremni na svaki kompromis, pa se obnovljene veze mogu oporaviti i trajati. Oni koji žele nešto novo dobijaju pravu priliku za ljubav….

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nevjerovatan epilog stravične nesreće na autoputu: Sreća ili Božije davanje?

USPIO DA POKUPI SVAKU DJEVOJKU ZA 6 SEKUNDI: Oplakat ćete od smijeha kad vidite kako (VIDEO)