in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

VODOLIJA

Paa…..pred vama je, blago rečeno, burna 2018-a. Na vašoj osi – polje ličnosti – polje partnerstava, u prvom I u trećem kvartalu godine dogodiće se pomračenja Meseca I Sunca, a u vaše polje doma će, nakon mnogo decenija, ući tranzitni Uran. Koliko god to čudno zvučalo – promene su neophodne da biste zadržali odnose koji su vam bitni. Za one koji su slobodni, ova će godina većim delom doneti mogućnosti za avanture, tajne veze I čak paralelne odnose. Ako je za utehu, u svemu ovome ćete neizmerno uživati – 2018-a je za vas lep period, u kojem ćete ljubav sagledavati na drugačiji način…

Prvi kvartal – prva pomračenja na osi vi – partner dešavaju se krajem januara I u februaru mesecu. Očigledno je da se polako priprema teren za promene o kojima smo pričali u uvodu za ovaj znak. Na sve ovo, Sunce i Venera u vašem polju tajni daju zauzetim Vodolijama prilično velike mogućnosti da uđu u priču koju će želeti da sakriju od očiju drugih.

Ovo neće zaobići ni slobodne pripadnike znaka, jer i vi možete ući u odnos sa zauzetom osobom. Venera u vašem znaku, naročito tokom februara meseca doneće vam i nove emotivne prilike, ali sa aspektima koji su u ovom trenutku važeći, malo je verovatno da bi to moglo biti nešto ozbiljnije. U suštini, vi nećete biti spremni da se obavežete i posvetite.

Drugi kvartal – u ovom se kvartalu dešava više stvari – Uran ulazi u vaše polje doma, a Mars izbija u vaše prvo polje, ali kreće retrogradnim hodom. U prevodu – u emotivnim i bračnim odnosima češće nego inače izbijaju neslaganje, trzavice, nastaje neka vrsta haotičnosti, koja može biti uzrokovana i sumnjom i ljubomorom, ali i drugim ograničavajućim faktorima i okolnostima koje se javljaju u ovom periodu.

Iskreno, ovo vam je dosta teško i komplikovano vreme, i jedino kroz kompromis i strpljenje možete napraviti neke pozitivne pomake i sačuvati svoje bitne relacije. Za to vreme, slobodne Vodolije čas hoće pravu ljubav, čas hoće samo uživanje. Događaji se smenjuju kao na traci, donoseći vam veliki nemir.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nevjerovatan epilog stravične nesreće na autoputu: Sreća ili Božije davanje?

USPIO DA POKUPI SVAKU DJEVOJKU ZA 6 SEKUNDI: Oplakat ćete od smijeha kad vidite kako (VIDEO)