in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

Treći kvartal – prilično truckav put za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Partner i vi ćete funkcionisati kao na klackalici, biće potrebno mnogo obostranih kompromisa, a nekako ćete i vi i druga strana često biti tvrdoglavi i terati inat jedno drugom. Vi lično ćete biti vrlo osetljivi i nervozni i mogu vam smetati čak i nebitne sitnice, što će dovoditi do povremenih rasprava ili distanciranja sa voljenom osobom.

Slobodnima s druge strane, situacija u potpunosti ide na ruku. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu, vi ste voljni da uživate, istražujete, da se provodite kao nikada do sada. Malo je verovatno da vam i ovaj kvartal može doneti emotivnu sigurnost i okrenutost samo prema jednoj osobi.

Četvrti kvartal – u ovom periodu se neke od prekinutih veza mogu obnoviti, bilo da su iz prošlosti, bilo da su iz prvog dela ove godine. Neko vam se vraća i sada se vraća na pravi način – oboje ste prošli neke teške momente i sada je vreme da se ponovo povežete i ovi odnosi mogu vrlo brzo krenuti ka stabilnosti, pa čak i nekim ozbiljnijim koracima.

One veze i brakovi koji su „preživeli“ uspone i padove u 2018-oj, sada su u odličnoj fazi i ostaće takvi do kraja godine. Naravno, ukoliko vi opet ne napravite neki propust i dozvolite da vas povuku čari nekog tajnog flerta. Slobodnim Ovnovima novembar donosi jednu veliku ljubavnu priču, osobu koja je maltene pa fatalna po vas i u koju ćete se brzo i intenzivno zaljubiti.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU