in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

JARAC

Jarčevima će se tokom 2018-e dogoditi velike promene. Nova energija, nov način funkcionisanja. Onima koji su slobodni ova će godina doneti nebrojene mogućnosti i konačno pronalaženje sreće kada je ljubav u pitanju. Otvorićete se za ljubavna dešavanja više nego ikada do sada. Za zauzete, bilo da su emotivne veze ili brakovi u pitanju, dolazi vreme kada se stvari moraju definisati na drugačiji način. Neke stvari ćete morati da promenite kod sebe ukoliko želite da odnosi koji su vam važni ostanu u zoni stabilnosti. Ne zaboravite da tokom ove godine vi upravljate dešavanjima, zato – budite mudri i strpljivi!

Prvi kvartal – već sam početak godine donosi slobodnim Jarčevima izuzetno dobro raspoloženje, ali i prvu priliku za novu emotivnu priču, najpre preko segmenta prijatelja i izlazaka. Već ovaj odnos bi mogao postati trajna kategorija u vašem životu, bez obzira na eventualne uspone i padove koji se mogu dogoditi tokom ostatka 2018-e.

Zauzeti Jarčevi osećaju nesigurnost kada su partnerstva u pitanju, što povremeno može u velikoj meri uticati na vaše ponašanje prema partneru. No, nekima od vas takođe su aktuelne tajne priče i švrljanja, što se naročito može pojačati tokom februara i marta meseca. Ipak, i emotivne veze i bračne zajednice neće pretrpeti neke veće udarce tokom ovog prvog kvartala 2018-e godine.

Drugi kvartal – e, sada već krećemo žestoko, bilo da su slobodni ili zauzeti Jarčevi u pitanju. Kod ovih prvih – ulazak Urana u vaše polje ljubavi prodrmaće vas iz temelja. Ulazite u period kada zaista možete očekivati neočekivano, a budite sigurni da će emotivnih šansi biti na sve strane. I vi osećate „pozitivno ludilo“, spremni ste da se prepustite i poklonite sebe nekome kao nikada do sada.

Za to vreme, preispitivanje u emotivnim vezama i brakovima uzima maha u velikoj meri. Odnos je prilično zategnut i potrebno je mnogo strpljenja i tolerancije da bi se izašlo iz krize. Naročito će baš april biti vrlo neugodan i po vas i po partnera, ali i po stabilnost odnosa u kojem ste trenutno. Pokušajte da smirite situaciju.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nevjerovatan epilog stravične nesreće na autoputu: Sreća ili Božije davanje?

USPIO DA POKUPI SVAKU DJEVOJKU ZA 6 SEKUNDI: Oplakat ćete od smijeha kad vidite kako (VIDEO)