in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

STRELAC

Da, Saturn vas je ostavio, ali nemojte da računate da ćete tokom 2018-e godine biti mirni. Merkur u vašem znaku u opoziciji sa Mesecom, sa kojim ulazite u ovu godinu, govori o nestabilnosti i promenljivosti kada su emotivne veze i brakovi u pitanju. Takođe, vaš vladar vam je iza leđa, u polju tajni, i to jako podstaknut od strane Marsa, pa će sve ono što je skriveno, a u isto vreme jako emotivno i strasno Strelčeve okupirati maltene tokom cele godine. Tek kada Jupiter uđe u vaš znak, u novembru mesecu, moći ćete da kažete da ste na probleme i nestabilnost stavili tačku. No, idemo redom….

Prvi kvartal – početkom godine, Strelčevi u vezama i brakovima su « ni tamo ni ovamo » – odnos sa partnerom je promenljiv i vi se osećate na neki način neispunjeno i uskraćeno. Pojedini Strelčevi već u ovom periodu mogu pokrenuti neke tajne aktivnosti, naravno – ako to već nisu uradili tokom prethodne godine.

U suštini, sve ono što je skriveno prikazano je kao da vas u potpunosti okupira i oduzima svu vašu pažnju. Vaša su osećanja izuzetno intenzivna, a strast može postati vaš pokretač u potpunosti. Ukoliko ste « solo » postoje neke malecke šansice da uđete u « normalan » odnos, mada je mnogo jača postavka za to da se zaletite u vezu koja iz nekog razloga mora biti skrivana od očiju javnosti.

Drugi kvartal – tokom ovog perioda, kod slobodnih Strelčeva je već neuporedivo bolja situacija. Postoje itekako velike šanse za novu emotivnu priču, i odnos koji bi mogao da vam izuzetno prija. Kod nekih od vas, postoji čak i mogućnost za aktiviranje dešavanja sa bivšim partnerima, naročito od juna, kada vladar vašeg polja ljubavi Mars, krene retrogradnim hodom.

Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima, vi funkcionišete kao na klackalici – u jednom trenutku korektan odnos i raspoloženje, već u narednom – pad, nestabilnost. Ukoliko ste u paralelnom odnosu, potrebno je više pažnje i skrivanja, jer postoji šansa da stvari izađu na videlo. Ipak, nećete biti spremni da na ovu tajnu priču stavite tačku…

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nevjerovatan epilog stravične nesreće na autoputu: Sreća ili Božije davanje?

USPIO DA POKUPI SVAKU DJEVOJKU ZA 6 SEKUNDI: Oplakat ćete od smijeha kad vidite kako (VIDEO)