in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

ŠKORPIJA

Sa Jupiterom i Marsom, vladarom vašeg znaka, u konjukciji u vašem polju ličnosti početkom ove godine, budite sigurni – zaštitu imate, snagu, moć i energiju posedujete u enormnim količinama. Vaše je samo da li ćete je upotrebiti i na koji način. Planete vas podržavaju do maksimuma, ne samo kada je ljubav u pitanju, i ulazite u godinu u kojoj ćete sve raditi « na veliko ». Velike ljubavi, veliki preokreti, burno će biti u polju doma, još burnije u polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava. Ljubav je kod vas tokom cele godine, dogodiće vam se tačno one priče koje su vam namenjene. Uživajte, ovo je vaše vreme….

Prvi kvartal – zauzete Škorpije će u novu godinu ući u veselom raspoloženju i dobrom odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom i takva situacija će se, makar neko vreme nastaviti. Tokom februara imate pomračenje Sunca u polju doma, koje će u suštini – najaviti događaje koji kreću od proleća.

Do kraja ovog kvartala sledi vam mirna situacija, taman dovoljan predah da se pripremite na iznenađenja i preokrete koji tek slede. Što se tiče slobodnih, ovo je divan period za vas. Moguće je da ste u 2018-u već ušli zaljubljeni, a ako niste – to vas vrlo brzo i očekuje. Posebno su januar i februar interesantni po tom pitanju, vaše polje ljubavi je naglašeno, a vi ste spremni da joj se i prepustite.

Drugi kvartal – i onima koji su od skoro ušli u veze, ali i onima sa dužim emotivnim i bračnim « stažom » u ovom se kvartalu javljaju prvi, dosta neugodni problemi. Jupiter u vašem znaku kreće unazad, a u polje partnerstava, nakon mnogo decenija, ulazi tranzitni Uran. Takođe, u junu mesecu Mars koji vlada vašim znakom kreće retrogradnim hodom u polju doma i porodice.

Iskreno rečeno, ovi aspekti mogu da označe sve i svašta – avanture i paralelne odnose koji vam mogu doneti problem sa stalnim partnerom, ljubomore i sumnje koji podrivaju stabilnost veze u kojoj ste, nesuglasice, promene, iznenađenja koja neće biti baš uvek prijatna….Držite se dobro i ne odustajte od odnosa koji su vam važni…

Nevjerovatan epilog stravične nesreće na autoputu: Sreća ili Božije davanje?

USPIO DA POKUPI SVAKU DJEVOJKU ZA 6 SEKUNDI: Oplakat ćete od smijeha kad vidite kako (VIDEO)