in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

VAGA

Na ulasku u novu 2018-u godinu, u vašem polju doma i porodice smešteni su Pluton, Sunce, Venera i Saturn. Ovaj stelijum planeta govori o obavezi koju ćete imati prema svojim bitnim partnerstvima, ali i o mogućnosti da se baš u ovoj sferi dogode neke suštinske promene. Šta god da se bude dešavalo – dokle god ste posvećeni porodici i partneru, nemate razloga za bojazan. U vašem polju komunikacije, kretanja, kratkih putovanja i susreta stoji konjukcija Marsa i Jupitera, što označava da će tokom ove godine mnoge osobe prošetati kroz vaš život, a zadržaće se samo one koje su zaista vredne vašeg truda.

Prvi kvartal – dobar kontakt Venere, vladarke vašeg znaka i Marsa, vladara partnerskih odnosa, obezbediće da početak godine onima u vezama i brakovima bude izuzetno lep. No, nemojte prerano da se opuštate, jer će situacija vrlo brzo početi da se menja, već tokom februara meseca kada se u vašem polju ljubavi dešavaju pomračenje Sunca, ali i tranzit Venere.

Zauzeti mogu lako otpočeti sa nekim flertićem koji bi vrlo brzo mogao da se pretvori u burnu avanturu. Slobodnim Vagama ovi aspekti itekako odgovaraju, vi ćete se provoditi ludo i nezaboravno. Slede vam dani ispunjeni ljubavnim prilikama, ali ovde trenutno nema mesta za neke ozbiljnije emotivne priče. Prosto rečeno – period za slobodnu ljubav.

Drugi kvartal – već u aprilu je stabilnost vaših bitnih relacija u priličnoj meri prodrmana, pogotovo što u ovom periodu imamo konjukciju Saturna i Marsa u polju doma i porodice, pa će biti neophodno mnogo tolerancije i fokusiranosti na očuvanje odnosa sa partnerom ili osobom koju volite.

Da, Uran izlazi iz vašeg polja braka, što bi kao trebalo da vam olakša situaciju, ali izlazi uz vrlo nepovoljne aspekte sa Marsom koji vlada partnerstvima, tako da kod nekih od vas ovo može označiti i kraj veze ili braka. Ne zaboravite – mir i kompromis su sada jedini način da spasete što se spasti da. Što se tiče slobodnih, Mars kreće unazad u vašem polju ljubavi, i eto nekih osoba iz prošlosti ponovo u vašem životu…..

Nevjerovatan epilog stravične nesreće na autoputu: Sreća ili Božije davanje?

USPIO DA POKUPI SVAKU DJEVOJKU ZA 6 SEKUNDI: Oplakat ćete od smijeha kad vidite kako (VIDEO)