in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

DEVICA

Ako ste slobodni, krenite odmah sa slavljem, jer ovo je vaša godina! Godina u kojoj ćete pronaći ljubav, i to onu pravu, trajnu, godina u kojoj ćete prvi put poželeti da sa nekim ostanete, pa čak i uđete u zajednicu i brak. Device u bračnim zajednicama imaju mirniju godinu pred sobom, jer je Saturn ipak prestao da vas koči i steže, ali ćete još uvek morati da se maksimalno potrudite oko partnera. Neki odnosi će ipak biti na ispitu, pa pokažite koliko ste spremni da se posvetite. Najveća opasnost za zauzete ide kroz segment tajnih veza i ljubavi….pa dobro razmislite pre nego što se „zatrčite“ u neku od njih….

Prvi kvartal – od samog početka godine idemo udarnički, punom parom! Vaše polje ljubavi je krcato planetama, pa će slobodnima romantična ljubavna dešavanja da se otvaraju na svakom koraku. Takođe, vama je ovo prvi moment u 2018-oj kada možete ući u zaista ozbiljnu priču, zato – ne oklevajte.

Moguće je da će u nekim od novonastalih ljubavnih priča biti prisutna razlika u godinama (druga strana će biti starija od vas), ili ćete pak ući u odnos sa osobom koja je izuzetno harizmatična, autoritativna i jaka poslovno i karakterno „kao crna zemlja“. Oni koji su u brakovima i vezama neka se brže – bolje okreću ka partneru, jer će iskušenje postojati, i to prilično veliko. Neko vas itekako mami a vi ćete teško reći „ne“.

Drugi kvartal – u ovom periodu, strast je na vrhuncu, ali zajedno sa velikim strastima dolaze i velike komplikacije, pa će u nekim vezama ovi prolećni meseci dobrano prodrmati tlo i temelje vašeg odnosa. Iskušenja tajnih veza i dalje su zauzetim Devicama enormno jaka, ali oprez – Jupiter koji vlada vašim partnerstvima kreće retrogradno, pa neke od vaših tajnih aktivnosti mogu napraviti problem u odnosu sa stalnim partnerom.

Neke laži mogu biti otkrivene. Oni koji se i dalje čvrsto drže zajedno, u ovom periodu će istinski uživati. Što se slobodnih Devica tiče, i u ovom kvartalu još jedna šansa za veliku ljubav – i opet će to biti osoba nešto starija od vas i opet neko ko dolazi u vaš život da vam donese trajnost i stabilnost.

Nevjerovatan epilog stravične nesreće na autoputu: Sreća ili Božije davanje?

USPIO DA POKUPI SVAKU DJEVOJKU ZA 6 SEKUNDI: Oplakat ćete od smijeha kad vidite kako (VIDEO)