KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

OVAN

Mars, planeta koja vlada vašim znakom, nalazi se na ulasku u novu 2018-u godinu u znaku Škorpije u konjukciji sa Jupiterom I dobrim aspektima sa Neptunom, Suncem, Venerom i Plutonom. Pošto je znak Škorpije vaše osmo polje koje vlada velikim promenama, akcijama, transformacijom, intenzitetom i strašću, jasno vam je da se sve vezano za ljubav mora odvijati kroz tajne, iznenađenja, kroz dramatične oscilacije, kroz puno posesivnosti i ljubomore. Ove će pozicije onima koji su slobodni jako prijati, ali će onima koji su u vezama i brakovima definitivno donositi nestabilnost. No, idemo redom….

Prvi kvartal – u januaru, pun Mesec je u vašem polju doma i bilo bi dobro da ne dozvolite da negativne situacije sa partnerom eskaliraju. Pokušavajte da obuzdate svoju ljubomoru i imajte više razumevanja. S druge strane, vama ovaj period daje mogućnosti da uđete u tajni odnos. No, budite ubeđeni, ovakvih prilika će još biti…. Slobodni Ovnovi mogu ući u emotivnu priču, i ona bi u nekoj svojoj početnoj fazi funkcionisala savršeno.

No, tokom februara možete da shvatite da osoba za koju ste zainteresovani nije iskrena prema vama….ili da pak nema nameru da se dublje vezuje. Nemate razloga za razočarenje – u martu je Venera u vašem polju ličnosti, pa ćete itekako moći da privučete nove osobe u svoj život.

Drugi kvartal – Jupiter, planeta koja vlada vašim tajnama, ide retrogradnim hodom, pa se pričuvajte da ono što ste tajili ne pronađe put do partnera. Naročito je jun pogodan da iznese neke stvari na dnevni red, što bi dovelo do destabilizacije odnosa. Mars kreće unazad, i vreme je da se preispitate – koliko ste uložili u vezu i koje ste greške napravili.

Ova tri meseca su vam komplikovana kada su emotivni i bračni odnosi u pitanju i treba se čuvati bilo kakve impulsivnosti….Slobodnim Ovnovima tranzit Venere donosi nove ljubavne prilike, samo je pitanje koliko ste vi spremni za bilo šta trajnije. Mogućnosti za početke novih emotivnih veza, a stoji da biste u ovom periodu mogli sedeti na dve….ili više stolica….

 ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *