in

IZABERI KARTU I SAZNAJ ŠTA MORAŠ DA URADIŠ DA BI TI KRENULO U ŽIVOTU

Ako želite da znate šta treba da uradite da bi stvari u vašem životu krenule da se odvijaju onako kako bi trebalo i da biste postigli ono što želite, pogledajte ove tri tarot karte i odaberite onu koja vam se najviše sviđa.

AKO STE ODABRALI PRVU KARTU ‘As Baklja’

Promene doslovno kucaju na vaša vrata. Nemojte ih se bojati, one će vas voditi samo do boljih stvari u životu, čak i ako vam se u početku možda neće činiti tako. Ne dopustite da vas strah obuzme, nastupite hrabro.

Vi ste osoba koja je sklona tome da žrtvuje sve zbog drugih, ali ponekad treba razmišljati o sebi. Morate više da cenite sebe kako biste postigli sve što ste naumili. Ova karta služi kao potvrda da ste definitivno na pravom putu – predajte se promenama koje se događaju i doći ćete do mesta na kojem i treba da budete.

Provedite mirno vreme u samoći kako biste se povezali sa svojim unutrašnjim vođstvom jer ćete u tišini dobiti smernicu za sledeći logičan korak koji treba da preduzmete. Da biste poboljšali svoju trenutnu situaciju, od vas se traži da se prilagodite prirodnim ritmovima i ciklusima života koji vas vode prema cilju.

Zato se oslobodite onoga što vam više ne služi, i raširite krila…

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA GODINU PSA KOJA JE UPRAVO NASTUPILA

MOSTARKA PRESTRAVLJENA: “Eksplodirao mi je mobitel dok se punio preko noći”