in

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA

STRIJELAC

 

Opraštanje s prošlošću Nakon dvije godine Saturnova tranzita kroz vaš znak, sad je vrijeme za mali predah, za opraštanje s onim što je bilo, za otpuštanje jedne vezanosti koja se pretvorila u naviku. Pred vama je godina u kojoj se pripremate za nešto sasvim novo. Zato nemojte žuriti, forsirati odnos koji vas ne zadovoljava, nemojte ulijetati u odnose s osobama koje vam ništa ne daju, ništa osim prolazne zabave.

Pokušajte biti malo sami, opipati vlastiti puls, odnosno razmisliti o tome kakvu biste vezu željeli imati i koje bi kvalitete trebao imati vaš partner, a koje bi vas usrećile. Ako ste uspješno i zrelo prebrodili Saturnov tranzit i uspjeli unaprijediti svoj bračni odnos, sad se malo odmorite od želja, potreba, od borbe, od razmišljanja što i kako dalje.

Dajte i sebi i partneru više slobode. Okrenite se prema sebi i ispunjenju vlastitih potreba, napunite istrošene energetske resurse, pripremite se za promjenu koja će nastupiti ulaskom Jupitera u vaš znak 8. studenog jer će vam taj jednogodišnji tranzit promijeniti život, ali samo pod jednim uvjetom – da ga dočekate spremni. To podrazumijeva mir s ljubavnim iskustvima iz prošlosti i znanje o tome što želite od svog ljubavnog života.

Mnogi od vas već bi u posljednja dva mjeseca ove godine mogli doživjeti veliku pozitivnu promjenu na ljubavnom planu.

Na Valentinovo: Poruka koju ćete danas primiti mogla bi ubrzati otkucaje vašeg srca. Postoji netko s kim ćete uživati u dugim razgovorima.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DANA, MJESECA ILI GODINE: EVO ŠTA TO ZNAČI