in

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA

ŠKORPION

 

Novi početak Jupiter će veći dio godine provesti u vašem zodijačkom prostoru, a njegovi optimistični blagoslovi mogu biti brojni, ovisno o tome što ćete vi birati i stvarati. On obično najavljuje novi početak, priliku za svježi start, novu ljubav, trudnoću, pa i ulazak u brak, sve ovisi o tome u kakvoj ste trenutačnoj situaciji i koji su vam prioriteti.

Postavite si cilj i krenite prema njemu. Mnogi će ljudi ući u vaš život, što je dobra vijest za samce, koji bi u ovoj godini mogli upoznati osobu koja će im pokazati koliko vrijede i obogatiti im život novim iskustvima i spoznajama. Saturn i Pluton daju vam fokus, izoštravaju snagu vašeg uma, sad jasnije vidite što imate i što biste htjeli imati u svom životu.

Neptun putuje kroz vašu kuću ljubavi i romantike, a ovaj će tranzit pridonijeti buđenju romantike i zanosa. Se*sualna veza s vašim partnerom ne može više biti glavna motivacija, javlja se potreba za dubljim povezivanjem. Veći dio godine Mars će se kretati znakom Vodenjaka (16. 5. – 14. 11.), s tim da će od 26. lipnja do 26. kolovoza biti retrogradan i nakratko ući u znak Jarca.

Ovaj planet vas može ubacivati u destruktivna stanja, biti izvor nekih konflikata u privatnom životu, no pokazat će vam mnogo o tome za što se vrijedno boriti i koliko ste spremni na kompromise, koji su sastavni dio bračnog života.

Na Valentinovo: Za vas će ovo biti dan, kao i svaki drugi. Poželjet ćete ga provesti u miru svog doma i s osobom u čijem se društvu osjećate opušteno.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DANA, MJESECA ILI GODINE: EVO ŠTA TO ZNAČI