in

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA

VAGA

 

Potraga za bliskošću U 2018. godini otvorit će se teme povjerenja, neriješenih strahova i sigurnosti, kako u sebe, tako i u partnera. Vaš ljubavni odnos reflektirat će vam bolna pitanja iz djetinjstva kojima bi se bilo dobro pozabaviti jer njihovim rješavanjem možete unaprijediti svoj osjećajni život. Neki strahovi i nesigurnosti s kojima dulje živite sad izlaze na površinu. Ne budete li zadovoljni svojom vezom, nemojte odustati bez borbe.

Probajte sve što možete kako biste ponovno uspostavili izgubljenu bliskost i intimnost. Uran u kući odnosa i partnerstva donosi nepredvidive i nagle događaje, potrest će odnose koje imate u svojem životu. Uran ne poštuje status quo i “udarit” će na slabe točke vašeg partnerskog odnosa, a prepoznavanje onoga što jest promijenit će mnogo toga.

Ako ste sami, imat ćete više prilika za flert i neobavezna druženja. Lako je moguće da pobrkate se*s s ljubavlju i da shvatite kako druga strana i ne misli tako ozbiljno kao vi. Izgubite li interes za partnera, a što je u ovoj godini lako moguće, doći će do prekida, nakon kojeg će vam biti jasnije što ste imali, a što vam je potrebno da biste bili sretni.

U ovoj godini naglasak će biti i na obiteljskim pitanjima, stanovanju, odnosu s roditeljima, mnogi bi se mogli odlučiti na preseljenje i zatvoriti jedno poglavlje svojeg života, što obično najavljuje tranzit Saturna četvrtom kućom.

Na Valentinovo: Mogli biste provesti jako lijepe trenutke u društvu voljene osobe, ali i prijatelja, ovisno o tome što će biti vaš izbor. Znat ćete da ste voljeni.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DANA, MJESECA ILI GODINE: EVO ŠTA TO ZNAČI