in

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA

DJEVICA

 

Učite voljeti Pluton i Saturn kretat će se vašom kućom srca i ljubavi. Imate li djecu, što god da poduzmete kao roditelj imat će dubok učinak na njih i njihov odgoj. Ako niste roditelj, bit ćete spremniji preuzeti tu novu ulogu. Možete biti privučeni i ljudima koji će donijeti vrlo intenzivna, možda i sudbinska ljubavna iskustva. Odnosi neće biti jednostavni, ali će biti intenzivni i duboki, promijenit će vas i vaše navike.

Magnetska privlačnost bit će jača od razuma, pa je moguće da se upustite u vezu s osobom za koju instinktivno znate da nije dobra za vas. Saturn će nakon dvije godine nestabilnih utjecaja napokon stati na vašu stranu, želite se skrasiti, saviti s nekim svoje ljubavno gnijezdo, naučiti davati i primati ljubav bez straha. Učite voljeti.

Neće biti jednostavno i ako preživite neka krizna razdoblja, kao što će biti ožujak, travanj, potom i listopad, vaša će veza potrajati. Neptun u sedmoj kući odnosa i partnerstva stvarat će povremeno zabune i konfuzije u odnosu s partnerom. On ovdje donosi mogućnost zabluda i iluzija, uljepšavat ćete sliku svojeg braka. Neke tajne mogu biti otkrivene, no sve to ne bi trebalo ozbiljnije ugroziti vaš ljubavni život, osobito ako ste u odnosu u kojem ima iskrenosti i povjerenja.

Obratite pozornost na događaje koji će se događati oko 18. lipnja i 27. studenog, kad će Neptun promijeniti smjer svojega kretanja. Potkraj godine postoji mogućnost preseljenja i promjena na stambenom planu, pa čak i proširenja obitelji.

Na Valentinovo: Očekujete li neki romantičan iskaz ljubavi od strane partnera, učinite vi ono što priželjkujete dobiti od njega. Potom će vam sve biti jasnije.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DANA, MJESECA ILI GODINE: EVO ŠTA TO ZNAČI